F The Stranded trailer: Ακόμα μία Lost-wannabe σειρά προσαράζει στο Netflix - FilmBoy The Stranded trailer: Ακόμα μία Lost-wannabe σειρά προσαράζει στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    The Stranded trailer: Ακόμα μία Lost-wannabe σειρά προσαράζει στο Netflix


    Κοντεύουν δέκα χρόνια από το φινάλε μίας εκ των πιο εμβληματικών σειρών στην ιστορία της αμερικάνικης τηλεόρασης, κάτι που σημαίνει πως η νεότερη γενιά τηλεθεατών πιθανότατα δεν έχει παρά ακουστά το Lost, δίνοντάς την ευκαιρία στους παραγωγούς να τους πλασάρουν την παλιά συνταγή με νέο περιτύλιγμα. 

    Ειδικά το τελευταίο χρόνο, οι κλώνοι ξεφυτρώνουν από παντού και το The Stranded μοιάζει ακόμα ένας τέτοιος, αυτή τη φορά προερχόμενος από την εξωτική Ταϊλάνδη.

    Σύμφωνα με το στόρι, ένα καταστροφικό τσουνάμι σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, εγκλωβίζοντας περίπου 40 μαθητές σε ένα νησί όπου βρισκόταν το elite σχολείο τους. 

    Δεν αργούν να συνειδητοποιήσουν πως είναι ολομόναχοι και δεν μπορούν να περιμένουν καμία έξωθεν βοήθεια. 
    Σα να μην έφτανε αυτό μια μεταφυσική δύναμη μοιάζει να τους κάνει τη ζωή ακόμα δυσκολότερη.

    Δημιουργός της σειράς είναι κάποιος Christian Durso, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ενώ στη καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε τον horror-ά Sophon Sakdaphisit (The Promise).

    Το The Stranded θα ανέβει και στο ελληνικό Netflix στις 15 Νοεμβρίου και, ειλικρινά, αν στο φινάλε μας πουν πως όλοι ήταν νεκροί από την αρχή, θα κάνω φόνο!

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Stranded trailer: Ακόμα μία Lost-wannabe σειρά προσαράζει στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top