F The SpongeBob Movie: Sponge on the Run trailer: Ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης ξανά στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy The SpongeBob Movie: Sponge on the Run trailer: Ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης ξανά στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy
  • Latest News

    The SpongeBob Movie: Sponge on the Run trailer: Ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης ξανά στη μεγάλη οθόνη!


    Είμαι κάνα-δυο δεκαετίες μεγαλύτερος από τη γενιά που μεγάλωσε με τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη και τη παρέα του, όμως ακόμα κι όταν οι περιπέτειές του βρέθηκαν στην οθόνη της τηλεόρασης μου για χάρη των ανιψιών μου, δε κατάφερα να αντιληφθώ τους λόγους της τόσο μεγάλης επιτυχίας.

    Εν πάση περιπτώσει, οι Nickelodeon και Paramount Pictures σίγουρα δεν στοχεύουν στη δική μου γενιά, με τη τρίτη κινηματογραφική ταινία με τον θαλασσινό ήρωα να είναι έτοιμη να βουτήξει στις αίθουσες τη προσεχή άνοιξη.

    Σύμφωνα με τη σύνοψη, ο SpongeBob και ο Patrick θα ταξιδέψουν μέχρι τη χαμένη πόλη του Atlantic City για να σώσουν τον Gary το σαλιγκάρι που απήγαγε ο Ποσειδώνας.

    Με τους συντελεστές της ταινίας να είναι βετεράνοι της σειράς, η έντονα στυλιζαρισμένη cg μορφή είναι το στοιχείο που έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και φαίνεται πραγματικά καλοφτιαγμένο.

    Το The SpongeBob Movie: Sponge on the Run θα έρθει στις αίθουσες προς τα τέλη Μαΐου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The SpongeBob Movie: Sponge on the Run trailer: Ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης ξανά στη μεγάλη οθόνη! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top