F Suicide Tourist trailer: Ο Nikolaj Coster-Waldau θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του στο νέο δανέζικο δράμα μυστηρίου - FilmBoy Suicide Tourist trailer: Ο Nikolaj Coster-Waldau θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του στο νέο δανέζικο δράμα μυστηρίου - FilmBoy
  • Latest News

    Suicide Tourist trailer: Ο Nikolaj Coster-Waldau θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του στο νέο δανέζικο δράμα μυστηρίου


    Παρότι είχε έναν από τους πιο fan-favorite ρόλους στο Game of Thrones, δεν είχε ιδιαίτερα μεγάλο screen-time κάτι που το επέτρεψε όλα αυτά τα χρόνια να έχει μια σταθερή παρουσία και στη μεγάλη οθόνη. 

    Τώρα που οι μέρες του ως Jaime Lannister αποτελούν οριστικά παρελθόν, ο Nikolaj Coster-Waldau συνεχίζει τη καριέρα του σαν να μη συνέβη τίποτα, στο δανέζικο δράμα μυστηρίου Suicide Tourist.

    Ο Max Isaksen εργάζεται ως ελεγκτής σε μια ασφαλιστική εταιρία μέχρι που η ζωή του καταρρέει όταν μαθαίνει ότι ο όγκος που μέχρι σήμερα προσπαθούσε να καταπολεμήσει, έφτασε στο τελευταίο στάδιο. 

    Αναζητώντας έναν πελάτη της εταιρίας που εξαφανίστηκε, ο Max φτάνει στο θέρετρο Aurora το οποίο αναλαμβάνει να υποβοηθήσει ανθρώπους που θέλουν να βάλουν τέλος στη ζωή του. 
    Αμφιταλαντευόμενος εσωτερικά για το αν βρίσκεται εκεί για δουλειά ή για να μπει πραγματικά στο πρόγραμμα, ο Max ανακαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά του Aurora.

    Το Suicide Tourist είναι μια δημιουργία των Rasmus Birch και Jonas Alexander Arnby που πριν λίγα χρόνια μας έδωσαν το βραβευμένο στις Νύχτες Πρεμιέρας, When Animals Dream

    Η ταινία θα βγει στις αίθουσες της Δανίας στα τέλη Νοεμβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Suicide Tourist trailer: Ο Nikolaj Coster-Waldau θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του στο νέο δανέζικο δράμα μυστηρίου Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top