F Servant trailer: Μια creepy νταντά και ένα ακόμα πιο creepy μωρό-κούκλα στη νέα σειρά του M. Night Shyamalan! - FilmBoy Servant trailer: Μια creepy νταντά και ένα ακόμα πιο creepy μωρό-κούκλα στη νέα σειρά του M. Night Shyamalan! - FilmBoy
  • Latest News

    Servant trailer: Μια creepy νταντά και ένα ακόμα πιο creepy μωρό-κούκλα στη νέα σειρά του M. Night Shyamalan!


    Ενώ ετοιμάζει τις δύο νέες πρωτότυπες ταινίες του, ο M. Night Shyamalan επιστρέφει και στη μικρή οθόνη, περίπου τρία χρόνια μετά το αμφιλεγόμενο Wayward Pines και μας παρουσιάζει το Servant.

    Η ιστορία μας συστήνει το νεαρό και πλούσιο ζευγάρι Dorothy και Sean Turner. 

    Μια αδιανόητη τραγωδία τούς στερεί το νεογέννητο μωρό τους, κάτι που η Dorothy δε μπορεί να διαχειριστεί. 
    Μια ανθρωπόμορφη κούκλα παίρνει τη θέση του παιδιού τους, με τη γυναίκα να της συμπεριφέρεται σαν να είναι ζωντανό μωρό και τον πατέρα να κάνει υπομονή ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα συνέλθει. 
    Το ζευγάρι προσλαμβάνει μια νταντά για να προσέχει το "μωρό" όταν αυτοί λείπουν με την νεαρή Leanne που έρχεται στη πόρτα τους να είναι μια κοπέλα που έχει τα δικά της μυστικά και θα κάνει τη ζωή του ζευγαριού ακόμα πιο περίπλοκη.

    Το Servant είναι μια σειρά του Βρετανού Tony Basgallop, έμπειρου τηλεοπτικού σεναριογράφου, ο οποίος όμως για πρώτη φορά παρουσιάζει κάτι δικό του, με τον Shyamalan να έχει μόνο το ρόλο παραγωγού και σκηνοθέτη του πιλότου.

    Πρωταγωνιστούν οι Toby Kebbell (Destroyer), Lauren Ambrose (Sleepwalk With Me), Nell Tiger Free (Too Old to Die Young) και Rupert Grint (Snatch).

    Το Servant θα ανέβει στο Apple TV+ στις 28 Νοεμβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Servant trailer: Μια creepy νταντά και ένα ακόμα πιο creepy μωρό-κούκλα στη νέα σειρά του M. Night Shyamalan! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top