F Little Joe trailer: Τα λουλούδια δεν είναι πάντα αθώα... - FilmBoy Little Joe trailer: Τα λουλούδια δεν είναι πάντα αθώα... - FilmBoy
  • Latest News

    Little Joe trailer: Τα λουλούδια δεν είναι πάντα αθώα...


    Η όμορφη κοκκινομάλλα Emily Beecham δεν είναι μια ηθοποιός που ήρθε από το πουθενά, εδώ και χρόνια έχει μόνιμη θέση σε αξιόλογες τηλεοπτικές σειρές, κυρίως βρετανικής παραγωγής αλλά και indie κινηματογραφικές ταινίες. 
    Ωστόσο το όνομά της είχε "ακουστεί" μάλλον λίγες φορές, μέχρι που στο περασμένο φεστιβάλ των Καννών κέρδισε το βραβείο γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο Little Joe
    Ε δεν αξίζει να δούμε περί τίνος πρόκειται;

    Η Alice είναι μια μόνη μητέρα που εργάζεται ως φυτοκαλλιεργητής σε μια μεγάλη εταιρία με σκοπό να αναπτύξει νέα είδη φυτών. 

    Οι έρευνές της έχουν ως αποτέλεσμα ένα κόκκινο λουλούδι το οποίο εκτός από την ομορφιά του, αν δεχτεί τις κατάλληλες περιποιήσεις, έχει θεραπευτικές ικανότητες. 
    Παραβαίνοντας τους κανόνες, πηγαίνει ένα τέτοιο λουλούδι στον έφηβο γιο της, το οποίο ονομάζουν Little Joe. 
    Όσο όμως το λουλούδι μεγαλώνει, τόσο η Alice ανησυχεί πως παρά το χαριτωμένο όνομά που του δώσανε, ο Joe δεν είναι τόσο αθώος.

    Το Little Joe είναι μια ταινία της Jessica Hausner (Amour Fou) και συμπρωταγωνιστεί ο Ben Whishaw (Mary Poppins Returns).

    Το περίεργο είναι πως η ταινία δεν πήρε ιδιαίτερα καλές κριτικές, κάτι που κάνει το βραβείο της Beecham ακόμα μεγαλύτερης σημασίας, αφού κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από μια μέτρια ταινία. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Little Joe trailer: Τα λουλούδια δεν είναι πάντα αθώα... Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top