F Uncut Gems trailer: Ο Adam Sandler δίνει την ερμηνεία της καριέρας του στη νέα ταινία των Αδελφών Safdie - FilmBoy Uncut Gems trailer: Ο Adam Sandler δίνει την ερμηνεία της καριέρας του στη νέα ταινία των Αδελφών Safdie - FilmBoy
  • Latest News

    Uncut Gems trailer: Ο Adam Sandler δίνει την ερμηνεία της καριέρας του στη νέα ταινία των Αδελφών Safdie


    Γνωστά φεστιβαλικά ονόματα εδώ και καμιά δεκαετία, οι αδερφοί Benny και Josh Safdie έκαναν το μεγάλο μπαμ πριν δυο χρόνια όταν σκηνοθέτησαν τον Robert Pattinson στο (σ.σ. αφόρητα υπερτιμημένο) Good Times

    Έχοντας φτερά στα πόδια, φέτος επέστρεψαν με το Uncut Gems που αποθεώθηκε στο φεστιβάλ του Toronto βάζοντας στο πρωταγωνιστικό ρόλο τον Adam Sandler όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

    Το στόρι μας βάζει στα άδυτα του (υπο)κόσμου της Νέας Υόρκης με κεντρικούς χαρακτήρες έναν έμπορο κοσμημάτων και έναν κοσμηματοπώλη που προσπαθούν να ξεπληρώσουν τα χρέη τους όταν η φίλη ενός τους κλέβει το εμπόρευμα.

    Οι κριτικές μιλούν για μία ανεπανάληπτη ερμηνεία από τον Sandler, τον οποίον έχουμε ξαναδεί σε δραματικούς ρόλους και μάλιστα πολύ καλούς (Punch-Drunk Love, Reign Over Me), όμως αυτή τη φορά φαίνεται να το "τερματίζει, βάζοντας υποψηφιότητα ακόμα και για τα Όσκαρ!

    Δίπλα του εμφανίζονται οι LaKeith Stanfield (The Girl in the Spider's Web), Julia Fox και ο βετεράνος αστέρας του NBA, Kevin Garnett.

    Το Uncut Gems θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική ανήμερα Χριστουγέννων δείχνοντας πως η A24 έχει μεγάλες ελπίδες για τη ταινίας. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Uncut Gems trailer: Ο Adam Sandler δίνει την ερμηνεία της καριέρας του στη νέα ταινία των Αδελφών Safdie Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top