F Extracurricular trailer: Ο Luke Goss κυνηγά μια παρέα δολοφονικών μαθητών στο νέο slasher - FilmBoy Extracurricular trailer: Ο Luke Goss κυνηγά μια παρέα δολοφονικών μαθητών στο νέο slasher - FilmBoy
  • Latest News

    Extracurricular trailer: Ο Luke Goss κυνηγά μια παρέα δολοφονικών μαθητών στο νέο slasher


    Μπορεί τα νεανικά slasher να μην είναι πια η αιχμή του δόρατος των horror movies, όμως όσο υπάρχουν μαθητές και Halloween, μια περίοδος κατά την οποία ανθεί το είδος, δε πρόκειται να εξαφανιστούν, με το Extracurricular να φαίνεται ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές δείγμα.

    Σύμφωνα με το σενάριο των πρωτοεμφανιζόμενων Matthew Abrams & Padgett Arango, η Miriam, ο Derek, ο Ian και η Jenny είναι τέσσερεις άριστοι μαθητές που τα κάνουν όλα τέλεια. 

    Άριστοι στα μαθήματα, στα αθλήματα, στη παρέα, στα χόμπι... και στην οργάνωση και εκτέλεση πολύπλοκων σχεδίων δολοφονίας!

    Σκηνοθετεί ο Ray Xue με τη ταινία, με το νεανικό cast να είναι εξίσου άγνωστο με τους δημιουργούς της ταινίας, και τον Luke Goss (Hellboy II) να είναι το μοναδικό "όνομα" στο ρόλο του κυνηγού τους.

    Το Extracurricular έχει ήδη περάσει από τα Toronto After Dark Film Festival και London FrightFest και αρχές του χρόνου θα βγει σε vod.

    Δείτε το trailer...


    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Extracurricular trailer: Ο Luke Goss κυνηγά μια παρέα δολοφονικών μαθητών στο νέο slasher Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top