F Dolittle trailer: Ο Robert Downey Jr μιλάει με ζώα και ζει μια επική περιπέτεια στην αναβίωση του γνωστού ήρωα - FilmBoy Dolittle trailer: Ο Robert Downey Jr μιλάει με ζώα και ζει μια επική περιπέτεια στην αναβίωση του γνωστού ήρωα - FilmBoy
  • Latest News

    Dolittle trailer: Ο Robert Downey Jr μιλάει με ζώα και ζει μια επική περιπέτεια στην αναβίωση του γνωστού ήρωα


    Τη τελευταία πενταετία, το MCU ήταν η αποκλειστική ενασχόληση του Robert Downey Jr και τώρα που οι υποχρεώσεις του "ολοκληρώθηκαν", περιμέναμε να τον δούμε επιτέλους σε κάτι νέο, ίσως στο Sherlock Holmes 3, ίσως σε κάτι άλλο πρωτότυπο... σίγουρα όχι σε μια παιδική περιπέτεια φαντασίας υποδυόμενος έναν γιατρό που μιλάει με τα ζώα!

    Βικτοριανή Αγγλία. 

    Επτά χρόνια μετά το χαμό της συζύγου του, ο φημισμένος αλλά εκκεντρικός γιατρός και κτηνίατρος John Dolittle παραμένει απομονωμένος στην έπαυλή του με μοναδική συντροφιά τα εξωτικά ζώα του. 
    Όταν όμως η νεαρή Βασίλισσα αρρωσταίνει βαριά, ο απρόθυμος Dolittle αναγκάζεται να ξεκινήσει μια επική περιπέτεια αναζητώντας ένα γιατρικό που βρίσκεται σε ένα μυθικό νησί.

    Χωρίς να υπολογίζουμε τα βιντεο-sequels, έχουν περάσει σχεδόν είκοσι χρόνια από τότε που ο Eddie Murphy υποδύθηκε τον λογοτεχνική ήρωα του Hugh Lofting στη σειρά που τότε ξεζούμισε η Fox.

    Το νέο φιλμ σε παραγωγή του RDJ και της Universal, δεν είναι απλά εμπνευσμένο από τις περιπέτειες του χαρακτήρα αλλά μια διασκευή του βιβλίου The Voyages of Doctor Dolittle με το σκηνικό να επιστρέφει στο 19ο αιώνα και τοn Stephen Gaghan (Gold) στο σενάριο και τη σκηνοθεσία να μας παρουσιάζει μία σίγουρα οπτικά εντυπωσιακή περιπέτεια.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Antonio Banderas, Michael Sheen, Jim Broadbent, Jessie Buckley, Ralph Ineson, Kasia Smutniak και ο μικρός Harry Collett, ενώ τις φωνές τους στα ζώα δανείζουν οι John Cena, Marion Cotillard, Carmen Ejogo, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Tom Holland, Rami Malek, Kumail Nanjiani, Craig Robinson, Octavia Spencer, Emma Thompson και Frances de la Tour

    Το cast απλά ζαλίζει!

    Το Dolittle θα δούμε στις αρχές του νέου έτους. 

    Μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στο trailer και.. εντελώς τυχαία δείξτε το στα πιτσιρίκια σας για να έχετε και παρέα στο σινεμά!

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dolittle trailer: Ο Robert Downey Jr μιλάει με ζώα και ζει μια επική περιπέτεια στην αναβίωση του γνωστού ήρωα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top