F Trolls World Tour trailer: Οι Ευχούληδες ροκάρουν στο sequel της αναπάντεχης animated επιτυχίας - FilmBoy Trolls World Tour trailer: Οι Ευχούληδες ροκάρουν στο sequel της αναπάντεχης animated επιτυχίας - FilmBoy
  • Latest News

    Trolls World Tour trailer: Οι Ευχούληδες ροκάρουν στο sequel της αναπάντεχης animated επιτυχίας


    Πολύχρωμοι ευχούληδες και ποπ τραγουδάκια. 

    Η ταινία Trolls της DreamWorks Animation είχε πολύ ξεκάθαρο (ηλικιακά) κοινό το οποίο την τίμησε δεόντως, οδηγώντας την εταιρία να ανακοινώσει το sequel με τίτλο Trolls World Tour.

    Θέλοντας να προσελκύσει και λίγο πιο μεγάλες ηλικίες, η νέα ταινία το έριξε στο ροκ, με την ιστορία να θέλει τη βασίλισσα της ροκ φυλής των Trolls να θέλει να κατακτήσει τις υπόλοιπες φυλές, με την Poppy και τον Branch να αναλαμβάνουν να τη σταματήσουν.

    Με τον Mike Mitchell να είναι απασχολημένος με το The Lego Movie 2, τα ηνία της σκηνοθεσίας πέρασαν στον Walt Dohrn, που ήταν συν-σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, έχοντας δίπλα του τον τηλεοπτικό David P. Smith (The Mr. Peabody & Sherman Show).

    Αν και πρακτικά αυτό λίγο μας ενδιαφέρει, μιας και στην Ελλάδα αυτές οι ταινίες προβάλλονται αποκλειστικά μεταγλωττισμένες, για την ιστορία, στο βασικό voice cast που επιστρέφει, προστέθηκαν οι Sam Rockwell, Chance the Rapper, Anthony Ramos, Jamie Dornan, Karan Soni και Flula Borg.

    Το Trolls World Tour θα δούμε τον Απρίλιο. 

    Δείτε το trailer, το οποίο... δε'ν'κακό!

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trolls World Tour trailer: Οι Ευχούληδες ροκάρουν στο sequel της αναπάντεχης animated επιτυχίας Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top