F The Aeronauts trailer: Felicity Jones και Eddie Redmayne πετάνε πάνω από τα σύννεφα - FilmBoy The Aeronauts trailer: Felicity Jones και Eddie Redmayne πετάνε πάνω από τα σύννεφα - FilmBoy
  • Latest News

    The Aeronauts trailer: Felicity Jones και Eddie Redmayne πετάνε πάνω από τα σύννεφα


    Πέντε χρόνια μετά το The Theory of Everything, το δίδυμο Felicity Jones και Eddie Redmayne ξανασυναντιέται σε μια εντυπωσιακή βιογραφική περιπέτεια από το νεαρό ανερχόμενο σκηνοθέτη Tom Harper.

    Η ταινία διηγείται την αληθινή ιστορία του Βρετανού μετεωρολόγου James Glaisher όταν το Σεπτέμβριο του 1862 έσπασε το ρεκόρ ύψους σε πτήση, φτάνοντας με ένα αερόστατο στα 11.887 μέτρα με σκοπό τη μελέτη της ατμόσφαιρας.

    Εδώ υπάρχει ένας σημαντικός αστερίσκος, μιας και ο Glaisher έκανε το ταξίδι με τον συνάδελφό του Henry Coxwell, ο οποίος μάλιστα του έσωσε και τη ζωή, όμως το σενάριο του Jack Thorne (Wonder) επέλεξε να τον παραλείψει και να τοποθετήσει στη θέση του την Amelia Wren, μια φανταστική ηρωίδα που αποτελεί μίξη τριών ανθρώπων που έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε εκείνο το κατόρθωμά, κάτι που όπως ήταν λογικό εξόργισε την επιστημονική κοινότητα.

    Το The Aeronauts αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα στη καριέρα του 
    Tom Harper που προσφάτως μας έδωσε το πολύ καλό Wild Rose.

    Οι πρώτες κριτικές από τις φεστιβαλικές προβολές του σε Telluride, Toronto και Λονδίνο είναι θετικότατες αλλά μάλλον όχι αυτό που θα χαρακτηρίζαμε oscar material.

    Το The Aeronauts θα δούμε στις αρχές Δεκεμβρίου. 

    Απολαύστε τα δύο trailers (αμερικάνικο και αγγλικό) που δόθηκαν στη δημοσιότητα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Aeronauts trailer: Felicity Jones και Eddie Redmayne πετάνε πάνω από τα σύννεφα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top