F Primal trailer: Nic Cage εναντίον λευκού τζάγκουαρ σε μία ακόμα b-movie από τον κάποτε οσκαρικό ηθοποιό - FilmBoy Primal trailer: Nic Cage εναντίον λευκού τζάγκουαρ σε μία ακόμα b-movie από τον κάποτε οσκαρικό ηθοποιό - FilmBoy
  • Latest News

    Primal trailer: Nic Cage εναντίον λευκού τζάγκουαρ σε μία ακόμα b-movie από τον κάποτε οσκαρικό ηθοποιό


    Χρόνο με το χρόνο οι ελπίδες μου πως ο Nicolas Cage θα κάνει ένα μεγάλο comeback εξανεμίζονται, όχι γιατί δε μπορεί αλλά γιατί φαίνεται να έχει σχεδόν καθιερωθεί ως b-movie star και να τον βλέπουμε σε ταινίες όπως το Primal.

    Εδώ υποδύεται το κυνηγό και έμπορο εξωτικών ζώων που επιστρέφει με τη πραμάτεια του από τον Αμαζόνιο πάνω σε ένα ελληνικό εμπορικό πλοίο. 

    Πάνω στο ίδιο πλοίο όμως βρίσκεται και ένας επικίνδυνος δολοφόνος που εκδίδεται μυστικά στις ΗΠΑ, ο οποίος καταφέρνει και λύνεται από τα δεσμά του, και στη προσπάθειά του να ξεφύγει απελευθερώνει όλα τα άγρια ζώα από τα κλουβιά τους, μεταξύ των οποίων και ένα σπάνιο λευκό τζάγκουαρ!

    Συμπρωταγωνιστούν οι Kevin Durand (Real Steel), Famke Janssen (Once Upon a Time in Venice) και Michael Imperioli (Oldboy), ενώ τη ταινία σκηνοθέτησε ο Nick Powell του Outcast...άουτς!

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Primal trailer: Nic Cage εναντίον λευκού τζάγκουαρ σε μία ακόμα b-movie από τον κάποτε οσκαρικό ηθοποιό Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top