F Detention trailer: Το δεύτερο καλύτερο PC game του 2017 γίνεται Ασιατικό στοιχειωμένο θρίλερ! - FilmBoy Detention trailer: Το δεύτερο καλύτερο PC game του 2017 γίνεται Ασιατικό στοιχειωμένο θρίλερ! - FilmBoy
  • Latest News

    Detention trailer: Το δεύτερο καλύτερο PC game του 2017 γίνεται Ασιατικό στοιχειωμένο θρίλερ!


    Ψηφίστηκε ως το 2ο καλύτερο pc game του 2017. 
    Για να είμαι ειλικρινής, δεν το είχα ξανακούσει, όμως φαίνεται πως η δημοφιλία του Detention ήταν αρκετή ώστε να μπει στη παραγωγή τη κινηματογραφική διασκευή του.

    Βρισκόμαστε στη (στρατοκρατούμενη) Ταϊβάν της δεκαετίας του '60. 

    Η Ray Shin και ο Chong-Ting είναι δύο από τους μαθητές που συμμετέχουν στη κρυφή ομάδα που έχει δημιουργήσει ο καθηγητής τους, στην οποία διαβάζουν τα απαγορευμένα από το καθεστώς βιβλία. 
    Μια μέρα, ο καθηγητής εξαφανίζεται μυστηριωδώς και οι δύο μαθητές μοιάζουν να είναι οι μόνοι που θυμούνται την ύπαρξή του. 
    Χωρίς καμία βοήθεια αναλαμβάνουν να τον βρουν, όμως ο κόσμος του σχολείου δεν είναι αυτός που θυμούνται, με φαντάσματα και δαιμόνια από μια ξένη γη να το έχουν κατακλύσει!

    Στο χαρτί η σύνοψη δε βγάζει πολύ νόημα αλλά η μίξη πολιτικού θρίλερ με μεταφυσικό τρόμο μοιάζει αρκετά ενδιαφέρουσα.

    Το Detention (Fanxiao ο original τίτλος) θα κάνει πρεμιέρα στην Ταϊβάν στα τέλη του Σεπτέμβρη από την Warner Bros, χωρίς ακόμα να υπάρχουν πληροφορίες για διανομή του στη Δύση.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Detention trailer: Το δεύτερο καλύτερο PC game του 2017 γίνεται Ασιατικό στοιχειωμένο θρίλερ! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top