F Countdown trailer: Μετά τη στοιχειωμένη βιντεοκασέτα, έρχεται και το στοιχειωμένο app στο κινητό σου! - FilmBoy Countdown trailer: Μετά τη στοιχειωμένη βιντεοκασέτα, έρχεται και το στοιχειωμένο app στο κινητό σου! - FilmBoy
  • Latest News

    Countdown trailer: Μετά τη στοιχειωμένη βιντεοκασέτα, έρχεται και το στοιχειωμένο app στο κινητό σου!


    Έχοντας περάσει αρκετά χρόνια ως βοηθός παραγωγής και δημιουργός κάποιων μικρού μήκους ταινιών, ο Justin Dec κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με το θρίλερ Countdown.

    Σύμφωνα με τη σύνοψη, η Quinn, μια νεαρή νοσοκόμα κατεβάζει στο κινητό της για πλάκα ένα application που έχει γίνει viral μεταξύ γνωστών και φίλων και υποτίθεται πως σου λέει σε πόσο καιρό θα πεθάνεις. 

    Αντίθετα με τους υπόλοιπους όμως που βλέπουν πως θα πεθάνουν σε 30, 40 ή 50 χρόνια, εκείνη βλέπει πως θα πεθάνει σε λιγότερο από 3 ημέρες! 
    Παρότι δεν το παίρνει στα σοβαρά, τα διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα που συμβαίνουν γύρω της και μια μαυροφορεμένη φιγούρα που μοιάζει να την ακολουθεί, την τρομοκρατούν και αναζητά τρόπο να τη γλιτώσει.

    Φανερά επηρεασμένο από το Ring, το Countdown μοιάζει με μια ταινία που θα έπαιζε μονάχα σε genre fests, όμως η ανάληψη της διανομής από την STX ίσως σημαίνει πως κρύβεται κάτι ενδιαφέρον... ίσως και όχι.

    Στους κινηματογράφους από 24 Οκτωβρίου με τίτλο Αντίστροφη Μέτρηση.
    Δείτε το trailer...



    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Countdown trailer: Μετά τη στοιχειωμένη βιντεοκασέτα, έρχεται και το στοιχειωμένο app στο κινητό σου! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top