F Ode to Joy trailer: O Martin Freeman παραλύει όποτε νοιώθει ευτυχισμένος...κυριολεκτικά! - FilmBoy Ode to Joy trailer: O Martin Freeman παραλύει όποτε νοιώθει ευτυχισμένος...κυριολεκτικά! - FilmBoy
  • Latest News

    Ode to Joy trailer: O Martin Freeman παραλύει όποτε νοιώθει ευτυχισμένος...κυριολεκτικά!


    Ο Martin Freeman έχει φροντίσει να αξιοποιήσει τη μεγάλη δημοφιλία που του έφεραν τα Sherlock και The Hobbit, διαλέγοντας ρόλους αρκετά διαφορετικούς από εκείνους που τον είχαμε δει στο παρελθόν. 

    Ωραία όλα αυτά, όμως ο Freeman είναι και ένας εξαιρετικός κωμικός ηθοποιός και, γιατί να το κρύψουμε άλλωστε, πολύ χαιρόμαστε που τον ξαναβλέπουμε σε μια κωμωδία!

    Στο Ode to Joy υποδύεται τον Charlie, έναν άνδρα με καταπληξία, μια ασθένεια που προκαλεί προσωρινή παράλυση και λιποθυμία όταν το άτομο νοιώσει κάποιο πολύ έντονο συναίσθημα, και στη περίπτωση του Charlie, αυτό είναι η ευτυχία! 

    Σε όλη του τη ζωή προσπαθεί να ζει... μέτρια, χωρίς έντονες συγκινήσεις, όμως η γνωριμία του με την όμορφη Francesca θα του φέρει τα σχέδια τούμπαλιν!

    Το σενάριο, που παρεμπιπτόντως είναι βασισμένο σε πραγματική ιστορία, έχει γράψει ο Max Werner (Fun Size) και σκηνοθέτησε ο Jason Winer (Arthur). 

    Δε το λες και δίδυμο της επιτυχίας!
    Συμπρωταγωνιστεί η Morena Baccarin (Deadpool).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ode to Joy trailer: O Martin Freeman παραλύει όποτε νοιώθει ευτυχισμένος...κυριολεκτικά! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top