F Judy trailer: H Renée Zellweger είναι η μεγάλη Judy Garland στη νέα βιογραφική ταινία - FilmBoy Judy trailer: H Renée Zellweger είναι η μεγάλη Judy Garland στη νέα βιογραφική ταινία - FilmBoy
  • Latest News

    Judy trailer: H Renée Zellweger είναι η μεγάλη Judy Garland στη νέα βιογραφική ταινία


    Διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα έχουν καταπιαστεί με την ταραχώδη ζωή της, όμως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που μια κινηματογραφική ταινία θα ρίξει φως στο επί σχεδόν τρεις δεκαετίες απόλυτο είδωλο, τη Judy Garland.

    Η ταινία καταπιάνεται με το τέλος της ζωής της, όταν το 1968 η καριέρα της βρίσκεται στο ναδίρ, μαζί και τα οικονομικά της. 

    Για να τα βγάλει πέρα, δέχεται να τραγουδήσει στο The Talk of the Town του Λονδίνου. 
    Η φωνή της έχει πια σπάσει όμως το μεγαλείο της δεν έσβησε ποτέ και επί δύο εβδομάδες μάγευε το κοινό, μόλις λίγους μήνες πριν το θάνατό της.

    Το Judy βασίζεται στο θεατρικό End of the Rainbow του Peter Quilter, με τον τηλεοπτικό Tom Edge να γράφει το σενάριο και τον θεατρικό Rupert Goold να σκηνοθετεί. 

    Η απειρία και των δύο στις κινηματογραφικές παραγωγές μας δημιουργεί μια αμφιβολία για το τελικό αποτέλεσμα, όμως το στοιχείο που μοιάζει σίγουρο χαρτί είναι η ερμηνεία της Renée Zellweger στο πρωταγωνιστικό ρόλο, με κάποιους ήδη να μιλούν για το ρόλο που θα της χαρίσει τη 4η υποψηφιότητα για Όσκαρ.

    Το Judy βγαίνει στις αίθουσες το φθινόπωρο. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Judy trailer: H Renée Zellweger είναι η μεγάλη Judy Garland στη νέα βιογραφική ταινία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top