F Angel of Mine trailer: Η Noomi Rapace χάνει τη κόρη της και τα μυαλά της στο δραματικό θρίλερ της Lionsgate - FilmBoy Angel of Mine trailer: Η Noomi Rapace χάνει τη κόρη της και τα μυαλά της στο δραματικό θρίλερ της Lionsgate - FilmBoy
  • Latest News

    Angel of Mine trailer: Η Noomi Rapace χάνει τη κόρη της και τα μυαλά της στο δραματικό θρίλερ της Lionsgate


    Αν ήμουν ατζέντης της, θα της έλεγα πως η καριέρα της χρειάζεται επειγόντως ένα γερό reboot και πως είναι ώρα να επιστρέψει στη μαμά Σουηδία για να ξαναβρεί τα πατήματά της. 

    Δεν είμαι όμως, και η Noomi Rapace δυστυχώς συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε ταινίες όπως το Angel of Mine που καταλήγουν απευθείας σε vod.

    Εδώ υποδύεται μια γυναίκα που υποφέρει ψυχολογικά μετά το χαμό της κόρης της. 

    Ο γάμος της διαλύθηκε και ο πρώην άνδρας της τώρα ζητάει και την επιμέλεια του γιου τους. 
    Η ψυχική της υγεία πάει από το κακό στο χειρότερο, και η κατάσταση φτάνει στα άκρα όταν εκείνη φτάνει να πιστεύει πως η μικρή κόρη της νέας γειτόνισσας είναι στη πραγματικότητα η δική της κόρη.

    Το πρωτότυπο σενάριο έχουν γράψει ο υποψήφιος για Όσκαρ Luke Davies (Lion) μαζί με τον τηλεοπτικό David Regal, και το σκηνοθετεί η Kim Farrant (Strangerland). 

    Συμπρωταγωνιστούν οι Luke Evans (Ma), Yvonne Strahovski (The Predator) και Richard Roxburgh (Hacksaw Ridge).

    Το Angel of Mine θα βγάλει η Lionsgate στα τέλη Αυγούστου ταυτόχρονα σε limited release και σε vod. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Angel of Mine trailer: Η Noomi Rapace χάνει τη κόρη της και τα μυαλά της στο δραματικό θρίλερ της Lionsgate Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top