F El Cuento de las Comadrejas trailer: Ο Juan José Campanella παρουσιάζει μια απολαυστική μαύρη κωμωδία! - FilmBoy El Cuento de las Comadrejas trailer: Ο Juan José Campanella παρουσιάζει μια απολαυστική μαύρη κωμωδία! - FilmBoy
  • Latest News

    El Cuento de las Comadrejas trailer: Ο Juan José Campanella παρουσιάζει μια απολαυστική μαύρη κωμωδία!


    Με το ένα πόδι στις ΗΠΑ και το άλλο στην Αργεντινή σε όλη του τη καριέρα, ο Juan José Campanella είναι μια περίεργη περίπτωση δημιουργού που τη μία χρονιά παίρνει το Όσκαρ για το εξαιρετικό El Secreto De Sus Ojos και το επόμενό του βήμα είναι η επιστροφή στα τηλεοπτικά πλατό και μια οικογενειακή animated αθλητική ταινία!

    Επειδή δεν υπάρχει νόημα να προσπαθήσουμε να τον ψυχολογήσουμε, καλύτερα ας χαλαρώσουμε κι ας τον απολαύσουμε μιας και η νέα του ταινία El Cuento de las Comadrejas ή The Weasel's Tale στο αγγλικό, remake του μάλλον άγνωστου Yesterday's Guys Used No Arsenic (1976), μοιάζει διασκεδαστικότατη.

    Το στόρι μας πάει σε μια εξοχική βίλα, εκεί όπου συναντιόνται τα βήματα μιας ηλικιωμένης σταρ του σινεμά που στη δύση της ζωής της έχει αρχίσει να τα χάνει, ενός απογοητευμένου σεναριογράφου και ενός σκηνοθέτη, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με την εισβολή ενός νεαρού νεαρού ζευγαριού που νομίζει πως τα... παππούδια θα είναι εύκολη λεία, όμως δε ξέρουν με ποιους έμπλεξαν!

    Με δυνατές ατάκες και εξαιρετικές ερμηνείες από τους βετεράνους Graciela Borges, Oscar Martínez, Luis Brandoni και Marcos Mundstock αλλά και τους νέους Clara Lago και Nicolás Francella, το El Cuento de las Comadrejas μοιάζει μια πολύ ευχάριστη μαύρη κωμωδία που δε βλέπουμε την ώρα να απολαύσουμε.


    Αλέξης Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: El Cuento de las Comadrejas trailer: Ο Juan José Campanella παρουσιάζει μια απολαυστική μαύρη κωμωδία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top