F Darlin' trailer: Το sequel του εξαιρετικού The Woman επιτέλους είναι εδώ! - FilmBoy Darlin' trailer: Το sequel του εξαιρετικού The Woman επιτέλους είναι εδώ! - FilmBoy
  • Latest News

    Darlin' trailer: Το sequel του εξαιρετικού The Woman επιτέλους είναι εδώ!


    Το The Woman του Lucky McKee είναι μία αγαπημένη ταινία της horror κοινότητας, με την Pollyanna McIntosh να υποδύεται με πάθος το ρόλο μια κυριολεκτικά άγριας γυναίκας που αιχμαλωτίζεται από έναν "πολιτισμένο" δικηγόρο που προσπαθεί να την "εξημερώσει" υποβάλλοντάς την σε βασανιστήρια.

    Οκτώ χρόνια αργότερα, η ηθοποιός αποφασίζει να επιστρέψει σε εκείνον τον κόσμο, όχι όμως (μόνο) μπροστά αλλά πίσω από της κάμερες. 

    Το Darlin' είναι το επίσημο sequel του The Woman με την McIntosh να κάνει το σεναριογραφικό και σκηνοθετικό της ντεμπούτο, και τον McKee να παραμένει σε θέση παραγωγού.

    Σύμφωνα με την ιστορία, μια βρώμικη και άγρια έφηβη βρίσκει καταφύγιο σε ένα καθολικό νοσοκομείο. 

    Ο επίσκοπος μαζί με τις καλόγριες αναλαμβάνουν να την εξημερώσουν και να την κάνουν ένα "καλό κορίτσι", όμως τα σκοτεινά μυστικά της την κυνηγούν και η Γυναίκα δεν θα την αφήσει αβοήθητη.

    Χωρίς να αποκαλύπτεται επίσημα, το εν λόγω κορίτσι που έχει σε αυτή τη ταινία το πρωταγωνιστικό ρόλο, και το οποίο ενσαρκώνει η Lauryn Canny (A Thousand Times Good Night) είναι πιθανότατα η κόρη της Woman της πρώτης ταινίας, η οποία επιστρέφει αλλά μάλλον σε πολύ μικρότερο ρόλο.

    Το Darlin' έκανε πρεμιέρα στο SXSW και άρεσε, με τη ταινία να βγαίνει στην Αμερική στα μέσα Ιουλίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Darlin' trailer: Το sequel του εξαιρετικού The Woman επιτέλους είναι εδώ! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top