F Pavarotti trailer: Ο Ron Howard αποκαλύπτει την άγνωστη ζωή του Luciano Pavarotti - FilmBoy Pavarotti trailer: Ο Ron Howard αποκαλύπτει την άγνωστη ζωή του Luciano Pavarotti - FilmBoy
  • Latest News

    Pavarotti trailer: Ο Ron Howard αποκαλύπτει την άγνωστη ζωή του Luciano Pavarotti


    Ο Ron Howard είναι ένας σκηνοθέτης που έχει από πίσω του μία τέτοια καριέρα που μερικές λακκούβες στο δρόμο του δε πρόκειται να τον αποθαρρύνουν, όμως σίγουρα αυτή η περίοδος, μετά τα σερί αποτυχημένα In the Heart of the Sea, Inferno και Solo: A Star Wars Story δεν είναι και η καλύτερή του, και μια αλλαγή ίσως ήταν απαραίτητη.

    Για δεύτερη φορά στη καριέρα του, ο διάσημος σκηνοθέτης καταπιάνεται με ένα μουσικό ντοκιμαντέρ, και μετά τον Jay-Z και το Made in America, ρίχνει το βλέμμα του σε κάτι πιο, πολύ πιο κλασσικό, τον μεγάλο Luciano Pavarotti.

    Το Pavarotti είναι μια συμπαραγωγή με την οικογένεια του θρυλικού τενόρου, που έδωσε στον Howard πολλές ώρες προσωπικού υλικού και άγνωστες πληροφορίες που για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Pavarotti trailer: Ο Ron Howard αποκαλύπτει την άγνωστη ζωή του Luciano Pavarotti Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top