F In Fabric trailer: Το κόκκινο στοιχειωμένο φόρεμα στη νέα ταινία του Peter Strickland - FilmBoy In Fabric trailer: Το κόκκινο στοιχειωμένο φόρεμα στη νέα ταινία του Peter Strickland - FilmBoy
  • Latest News

    In Fabric trailer: Το κόκκινο στοιχειωμένο φόρεμα στη νέα ταινία του Peter Strickland


    Τον γνωρίσαμε στο Katalin Varga, και γρήγορα καθιερώθηκε μέσα από τα Berberian Sound Studio και The Duke of Burgundy

    Οι δουλειές του Peter Strickland σίγουρα δεν είναι για όλους, μεταξύ αυτών και εγώ για να είμαι ειλικρινής, όμως το ιδιαίτερο ύφος του που μοιάζει να συνδυάζει b-horror της δεκαετίας του '70 και Lunch-εϊκή παράνοια, φαίνεται πως έχει κερδίσει πολλούς και ένθερμους οπαδούς, με τη νέα του ταινία In Fabric να συνεχίζει στο ίδιο μονοπάτι.

    Πρωταγωνίστρια είναι η Sheila, μια μοναχική γυναίκα, φρεσκοχωρισμένη που κατά τη διάρκεια μιας χειμερινής περιόδου εκπτώσεων ψάχνει ένα φόρεμα ώστε να εντυπωσιάσει τους πάντες γύρω της. 

    Αναζητώντας το, μπαίνει σε ένα μυστηριώδες κατάστημα του Λονδίνου όπου βρίσκει το εντυπωσιακό κατακόκκινο φόρεμα, που της ταιριάζει τέλεια και την κολακεύει όσο τίποτα. 
    Γρήγορα όμως θα ανακαλύψει πως μια κατάρα καλύπτει το φόρεμα με το κακό να απειλεί την ίδια και τους γύρω της.

    Πρωταγωνιστούν οι Marianne Jean-Baptiste (Won't Back Down), Hayley Squires (I, Daniel Blake), Leo Bill (Peterloo) και η Gwendoline Christie (The Darkest Minds).

    Το In Fabric έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto ενώ λίγες ημέρες μετά προβλήθηκε και στις δικές μας Νύχτες Πρεμιέρας

    Η ταινία μέσα στον Ιούνιο ξεκινάει τη πορεία του στις αίθουσες, χωρίς να υπάρχουν ακόμα πληροφορίες σχετικά με τον ερχομό της και στις ελληνικές. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: In Fabric trailer: Το κόκκινο στοιχειωμένο φόρεμα στη νέα ταινία του Peter Strickland Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top