F Harpoon trailer: Ο Rob Grant μετά το Alive, διασκευάζει Adgar Allan Poe - FilmBoy Harpoon trailer: Ο Rob Grant μετά το Alive, διασκευάζει Adgar Allan Poe - FilmBoy
  • Latest News

    Harpoon trailer: Ο Rob Grant μετά το Alive, διασκευάζει Adgar Allan Poe


    Παρότι έχει κάνει την εμφάνισή του στο χώρο του indie horror εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, χρειάστηκε να έρθει το Alive, η πιο πρόσφατη ταινία του, την οποία με χαρά σας παρουσιάσαμε στο πρόσφατο Horrorant Film Festival, για να αρχίσει ο Rob Grant να δείχνει πραγματικά τα δόντια του. 
    Και φαίνεται πως αυτή ήταν μόνο η αρχή, με το νέο του φιλμ να είναι ήδη έτοιμο.

    Σε μια μεταμοντέρνη εκδοχή μιας ιστορίας του Edgar Allan Poe, ο Grant μας βάζει σε ένα μικρό σκάφος στη μέση του πελάγους. 

    Εκεί βρίσκονται ο Richard μαζί με τον κολλητό του και την κοπέλα του για να δοκιμάσουν το νέο ψαροτούφεκο που του πήραν δώρο. 
    Η ευχάριστη εκδρομή γρήγορα καταστρέφεται όταν οι υποψίες και η ζήλια μπαίνει ανάμεσά τους, ενώ η κατάσταση χειροτερεύει όταν η μηχανή του σκάφους χαλάει και συνειδητοποιούν πως έχουν ξεχάσει τα εφόδιά τους στη στεριά. 
    Τα νεύρα σπάνε και τα μυστικά που βγαίνουν στην επιφάνεια πληρώνονται με αίμα.

    Πρωταγωνιστούν οι Christopher Gray (The Mist), Emily Tyra (Flesh and Bone) και Munro Chambers (Turbo Kid).

    Δείτε το απολαυστικό αυτοσαρκαστικό trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Harpoon trailer: Ο Rob Grant μετά το Alive, διασκευάζει Adgar Allan Poe Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top