F The Last Black Man in San Francisco trailer: Δύο φίλοι αναζητούν τις ρίζες τους στο ευαίσθητο Sundance hit - FilmBoy The Last Black Man in San Francisco trailer: Δύο φίλοι αναζητούν τις ρίζες τους στο ευαίσθητο Sundance hit - FilmBoy
  • Latest News

    The Last Black Man in San Francisco trailer: Δύο φίλοι αναζητούν τις ρίζες τους στο ευαίσθητο Sundance hit


    Έχοντας στις βαλίτσες του το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας αλλά και το ειδικό βραβείο κριτικής επιτροπής στο φεστιβάλ του Sundance, το The Last Black Man in San Francisco δε δυσκολεύτηκε να βρει διανομέα με την A24 να το βγάζει στις αίθουσες μέσα στο καλοκαίρι.

    Η κεντρική ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα παλιό σπίτι, ένα σπίτι που έχτισε ο παππούς του Jimmie σε ένα Σαν Φρανσίσκο μιας τελείως διαφορετικής εποχής στο οποίο πια μοιάζουν να μην ανήκουν, και μαζί με τον φίλο του, Montgomery προσπαθούν να το κερδίσουν πίσω.

    Το The Last Black Man in San Francisco βασίζεται στη πραγματική ιστορία των Jimmie Fails και Joe Talbot, με τον πρώτο να υποδύεται τον εαυτό του και να γράφει και το σενάριο με τον δεύτερο, ο οποίος με τη σειρά του βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Last Black Man in San Francisco trailer: Δύο φίλοι αναζητούν τις ρίζες τους στο ευαίσθητο Sundance hit Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top