F Shaun the Sheep Movie: Farmageddon trailer: Το γκαφατζίδικο προβατάκι της Aardman σε διαγαλαξιακή περιπέτεια! - FilmBoy Shaun the Sheep Movie: Farmageddon trailer: Το γκαφατζίδικο προβατάκι της Aardman σε διαγαλαξιακή περιπέτεια! - FilmBoy
  • Latest News

    Shaun the Sheep Movie: Farmageddon trailer: Το γκαφατζίδικο προβατάκι της Aardman σε διαγαλαξιακή περιπέτεια!


    Βασισμένη στην ομότιτλη βρετανική τηλεοπτική σειρά, η οποία με τη σειρά της είναι spin-off του Wallace and Gromit, η πρώτη Shaun the Sheep Movie ήταν μια αναπάντεχη επιτυχία, η οποία μπορεί να μην εξαργυρώθηκε στα ταμεία αλλά έφτασε τη ταινία μέχρι τα Όσκαρ!

    Τέσσερα χρόνια μετά, το sequel είναι έτοιμο με το Farmageddon να μας επιστρέφει στη φάρμα όπου ζει ο Shaun και η παρέα του, κοντά στην οποία πέφτει ένα μυστηριώδες σκάφος, και ένας μικρός εξωγήινος που αναζητά τρόπο να γυρίσει σπίτι του. 

    Ο Shaun κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την Lula (!!) όμως μια διαβολική οργάνωση που την κυνηγάει, απειλεί το πλανήτη με... Αρμαγεδδών!

    Νέα ταινία, νέοι σκηνοθέτες, με τους Will Becher και Richard Phelan να παίρνουν τα ηνία από τους Richard Starzak και Mark Burton.

    Το Shaun the Sheep Movie: Farmageddon θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία τον Οκτώβριο. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Shaun the Sheep Movie: Farmageddon trailer: Το γκαφατζίδικο προβατάκι της Aardman σε διαγαλαξιακή περιπέτεια! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top