F Osmosis trailer: Η νέα Γαλλική σειρά του Netflix θα σας βρει το ιδανικό ταίρι, όχι όμως χωρίς τίμημα... - FilmBoy Osmosis trailer: Η νέα Γαλλική σειρά του Netflix θα σας βρει το ιδανικό ταίρι, όχι όμως χωρίς τίμημα... - FilmBoy
  • Latest News

    Osmosis trailer: Η νέα Γαλλική σειρά του Netflix θα σας βρει το ιδανικό ταίρι, όχι όμως χωρίς τίμημα...


    Μετά το πολιτικό Marseille και το rom-com The Hook Up Plan, το Netflix παρουσιάζει τη τρίτη του original γαλλική σειρά, το δράμα επιστημονικής φαντασίας Osmosis.

    Με σκηνικό το Παρίσι, σε ένα κοντινό μέλλον, μια εφαρμογή γνωριμιών αναλαμβάνει να αποκωδικοποιήσει την έννοια της αγάπης, να ψάξει σε βάθος τους εγκεφάλους των χρηστών του και να τους ταιριάξει με την αδερφή ψυχή τους. 

    Υπάρχει όμως ένα τίμημα όταν επιτρέπουμε έναν αλγόριθμο να αποφασίσει ποιον θα αγαπήσουμε, χρησιμοποιώντας τεχνολογία που μπορεί να έχει πρόσβαση στις πιο ενδόμυχες πτυχές του μυαλού μας και στα πιο κρυφά μυστικά.

    Δημιουργός της σειράς είναι η Audrey Fouché, μία εκ των σεναριογράφων του Les Revenants και πρωταγωνιστούν οι Hugo Becker και Agathe Bonitzer.

    Η βασική ιδέα του Osmosis έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον αλλά αντίστοιχα projects με παρόμοιες ιδέες δεν είχαν και τα καλύτερα αποτελέσματα και μένει να δούμε πως πάει αυτό.

    Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Netflix από 29 Μαρτίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Osmosis trailer: Η νέα Γαλλική σειρά του Netflix θα σας βρει το ιδανικό ταίρι, όχι όμως χωρίς τίμημα... Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top