F Someone Great trailer: Η Gina Rodriguez χωρίζει και το γιορτάζει με τις φίλες της, στη νέα κομεντί του Netflix - FilmBoy Someone Great trailer: Η Gina Rodriguez χωρίζει και το γιορτάζει με τις φίλες της, στη νέα κομεντί του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Someone Great trailer: Η Gina Rodriguez χωρίζει και το γιορτάζει με τις φίλες της, στη νέα κομεντί του Netflix


    Η δημιουργός της σειράς Sweet/Vicious, Jennifer Kaytin Robinson παρουσιάζει στο Netflix το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, την κομεντί Someone Great.

    Η Jenny, μια ανερχόμενη μουσική δημοσιογράφος μόλις έκλεισε τη δουλειά των ονείρων της σε ένα θρυλικό περιοδικό και πρόκειται να μετακομίσει στο από τη Νέα Υόρκη στο Σαν Φρανσίσκο. 

    Μη θέλοντας να έχει σχέση από απόσταση, ο επί εννέα χρόνια φίλος της αποφασίζει να χωρίσουν. 
    Για να ξεπεράσει τον χωρισμό, η Jenny καλεί τις δύο κολλητές της, Erin και Blair, σε μια τελευταία εξωφρενική περιπέτεια στη Νέα Υόρκη.

    Γυναικεία κομεντί γύρω από την απώλεια, τη φιλία και το πέρασμα από τα 20 στα 30, που στοχεύει σε συγκεκριμένο κοινό και μοιάζει να κάνει πολύ καλή δουλειά. 

    Πρωταγωνιστούν οι Gina Rodriguez (Deepwater Horizon), LaKeith Stanfield (The Girl in the Spider's Web), Brittany Snow (Hangman), DeWanda Wise (She's Gotta Have It) και η Rosario Dawson.

    Το Someone Great θα ανέβει στο Netflix στις 19 Απριλίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Someone Great trailer: Η Gina Rodriguez χωρίζει και το γιορτάζει με τις φίλες της, στη νέα κομεντί του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top