F Avengers: Endgame trailer: Οι υπερήρωες της Marvel διορθώνουν το χάος που προκάλεσε ο Thanos! - FilmBoy Avengers: Endgame trailer: Οι υπερήρωες της Marvel διορθώνουν το χάος που προκάλεσε ο Thanos! - FilmBoy
  • Latest News

    Avengers: Endgame trailer: Οι υπερήρωες της Marvel διορθώνουν το χάος που προκάλεσε ο Thanos!


    Στο Filmboy γενικά δεν ασχολούμαστε με teasers, μιας και σε ένα μεγάλο ποσοστό τους δεν είναι κάτι περισσότερο από απλά announcement trailers και clickbaits. 
    Έτσι λοιπόν, και παρά τα 180 δευτερόλεπτα διάρκειάς του, είχαμε αγνοήσει το πρώτο trailer του Avengers: Endgame που βγήκε στον αέρα πριν περίπου τρεις μήνες.

    Τότε οι σκηνοθέτες Anthony και Joe Russo είχαν αναφέρει πως σε όλη την διαφημιστική καμπάνια της ταινίας δεν πρόκειται να δούμε τίποτα που συμβαίνει μετά τα πρώτα 15 λεπτά του φιλμ. 

    Να είμαι ειλικρινής, δεν τους πίστεψα, όμως άξαφνα, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη πρεμιέρα του Captain Marvel έσκασε μύτη το δεύτερο "ολοκληρωμένο" trailer που είναι στο ακριβώς ίδιος teaserάδικο ύφος με το πρώτο... για να μη πω πως δείχνει ακόμα λιγότερα. 
    Μόλις ένα μήνα και κάτι από τη πρεμιέρα της ταινίας, δε γινόταν αν αγνοήσω κι αυτό...

    Η μεγάλη στιγμή για το τέλος του MCU όπως το γνωρίζαμε έφτασε λοιπόν. 

    Οι μισοί ζωντανοί οργανισμοί του σύμπαντος έχουν εξαϋλωθεί με ένα κλικ των δαχτύλων του Thanos, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει, και με κρυφό όπλο την Captain Marvel και το Quantum Realm στο οποίο ήταν παγιδευμένος ο Ant-Man, όλα αναμένονται να ανατραπούν, όχι όμως χωρίς απώλειες.

    Το Avengers: Endgame είναι αναμφισβήτητα ότι μεγαλύτερο έχουμε δει ποτέ στο superhero genre με πάνω από 25 ήρωες να κάνουν την εμφάνισή τους.

    Μένει να δούμε πόσοι απ' αυτούς θα μείνουν ζωντανοί.

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου. 

    Δείτε και τα δύο trailers που έχουν μέχρι σήμερα κυκλοφορήσει...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Avengers: Endgame trailer: Οι υπερήρωες της Marvel διορθώνουν το χάος που προκάλεσε ο Thanos! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top