F Aniara trailer: Το υπαρξιακό sci-fi θρίλερ από τη Σουηδία κάθε άλλο παρά ...ανιαρό μοιάζει! - FilmBoy Aniara trailer: Το υπαρξιακό sci-fi θρίλερ από τη Σουηδία κάθε άλλο παρά ...ανιαρό μοιάζει! - FilmBoy
  • Latest News

    Aniara trailer: Το υπαρξιακό sci-fi θρίλερ από τη Σουηδία κάθε άλλο παρά ...ανιαρό μοιάζει!


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Magnolia Pictures το trailer μιας ταινίας που έκανε πρεμιέρα στο περασμένο φεστιβάλ του Toronto αφήνοντας ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, του σουηδικού sci-fi θρίλερ Aniara.

    Η ταινία βασίζεται σε ένα ποίημα του νομπελούχου Harry Martinson, ο οποίος δανειζόμενος την αρχαιοελληνική λέξη του τίτλου, κατάφερε να "μεταφράσει" μια τραγική ιστορία επιστημονικής φαντασίας σε στίχους.

    Η ιστορία ακολουθεί το ομώνυμο διαστημόπλοιο το οποίο, μετά την ολική καταστροφή της Γης, μεταφέρει 8.000 επιβάτες για μετοίκηση στον Άρη. 

    Μία σύγκρουση όμως τους βγάζει εκτός πορείας, με το σκάφος να μένει ακυβέρνητο και τους αχόρταγους υπερκαταναλωτές επιβάτες να αναρωτιούνται για το μέλλον και τη θέση τους στο σύμπαν.

    Τη διασκευή της ταινίας ανέλαβαν οι πρωτοεμφανιζόμενοι Pella Kagerman και Hugo Lilja, παρουσιάζοντας ένα υπαρξιακό θρίλερ που φέρνει στο προσκήνιο τη καταστροφική φύση του ανθρώπου και τα τρόπο διαχείρισης της απελπισίας, με κάποιους να το συγκρίνουν το ύφος του με εκείνο του αριστουργηματικού Arrival.

    Πρωταγωνιστεί η Emelie Jonsson (Drifters). 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aniara trailer: Το υπαρξιακό sci-fi θρίλερ από τη Σουηδία κάθε άλλο παρά ...ανιαρό μοιάζει! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top