F City on a Hill trailer: Ο διεφθαρμένος Kevin Bacon πρωταγωνιστεί στη νέα αστυνομική σειρά του Showtime - FilmBoy City on a Hill trailer: Ο διεφθαρμένος Kevin Bacon πρωταγωνιστεί στη νέα αστυνομική σειρά του Showtime - FilmBoy
  • Latest News

    City on a Hill trailer: Ο διεφθαρμένος Kevin Bacon πρωταγωνιστεί στη νέα αστυνομική σειρά του Showtime


    Το Showtime δεν είναι ένα κανάλι που βγάζει 30 σειρές κάθε σεζόν, όμως οι παραγωγές του είναι πάντα προσεγμένες, με κάποιους να το χαρακτηρίζουν ως το HBO του CBS
    Ο μικρός τους αριθμός του δίνει και τη δυνατότητα να τις προωθήσει και ανάλογα, με το πρώτο trailer του City On A Hill που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο, να δίνεται από τώρα στη δημοσιότητα.

    Η σειρά είναι μια δημιουργία του Chuck MacLean (Boston Strangler) και μας πηγαίνει στη Βοστόνη των αρχών της δεκαετίας του '90, εκεί όπου κυριαρχούσε η βία και το έγκλημα ενώ ο ρατσισμός και η διαφθορά στην αστυνομία ήταν σχεδόν δεδομένη. 

    Εκείνη λοιπόν τη περίοδο, ένας νέος και πολλά υποσχόμενος αφροαμερικανός εισαγγελέας, καταφέρνει να βρει το τρόπο να συνεργαστεί με έναν παρασημοφορημένο αλλά και διεφθαρμένο πράκτορα του FBI για να σταματήσουν μια συμμορία που χτυπούσε χρηματαποστολές.

    Η σειρά βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, με τον Michael Cuesta (American Assassin) να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του πιλότου και τους Kevin Bacon (The Following), Aldis Hodge (TURN) και Jonathan Tucker (Kingdom) να πρωταγωνιστούν.

    Εντύπωση προκαλούν τα ονόματα που βρίσκουμε στη "βιτρίνα" της σειράς, στη λίστα με τους executive producers, μεταξύ των οποίων βλέπουμε τους Ben Affleck, ο οποίος είχε και την αρχική ιδέα, Matt Damon, James Mangold (Zoo) και Barry Levinson (Shades of Blue).

    Δείτε το trailer και ραντεβού στις 16 Ιουνίου...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: City on a Hill trailer: Ο διεφθαρμένος Kevin Bacon πρωταγωνιστεί στη νέα αστυνομική σειρά του Showtime Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top