F Saint Judy trailer: Η Michelle Monaghan μάχεται για τα δικαιώματα των προσφύγων στο νέο δικαστικό δράμα - FilmBoy Saint Judy trailer: Η Michelle Monaghan μάχεται για τα δικαιώματα των προσφύγων στο νέο δικαστικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    Saint Judy trailer: Η Michelle Monaghan μάχεται για τα δικαιώματα των προσφύγων στο νέο δικαστικό δράμα


    Αυτοδιαφημιζόμενο ως ένα άλλο Erin Brockovich, το Saint Judy είναι η νέα ταινία τη μικρής Blue Fox Entertainment.

    Σύμφωνα με το βασισμένο σε πραγματική ιστορία σενάριο, η Judy Wood είναι μια νεαρή δικηγόρος που στη πρώτη της υπόθεση αναλαμβάνει να υπερασπιστεί μια νεαρή κοπέλα που εισήλθε παράνομα στις ΗΠΑ, αναγκασμένη να φύγει από τη χώρα της μιας και εκεί την καταδίωκαν οι Ταλιμπαν γιατί ίδρυσε ένα σχολείο για κορίτσια. 

    Με τις προσπάθειές της, η Wood άλλαξε συνολικά τον τρόπο που το δικαστικό σύστημα χειρίζεται αυτές τις υποθέσεις, σώζοντας τις ζωές χιλιάδων προσφύγων.

    Το σενάριο είναι του πρωτοεμφανιζόμενου Dmitry Portnoy με τον Sean Hanish (Return to Zero) να σκηνοθετεί και την Michelle Monaghan (Mission: Impossible - Fallout) να πρωταγωνιστεί.

    Το Saint Judy αναδίδει ένα έντονο άρωμα παλιομοδίτικης τηλεταινίας και παρότι δε περιμένουμε πολλά απ αυτό, η ιστορία του έχει ένα ενδιαφέρον, καθώς και η παρουσία της Monaghan.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Saint Judy trailer: Η Michelle Monaghan μάχεται για τα δικαιώματα των προσφύγων στο νέο δικαστικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top