F O.G. trailer: Ο Jeffrey Wright είναι ένας μετανιωμένος γκάνγκστερ στη νέα ταινία του HBO - FilmBoy O.G. trailer: Ο Jeffrey Wright είναι ένας μετανιωμένος γκάνγκστερ στη νέα ταινία του HBO - FilmBoy
  • Latest News

    O.G. trailer: Ο Jeffrey Wright είναι ένας μετανιωμένος γκάνγκστερ στη νέα ταινία του HBO


    Η παγκόσμια πρεμιέρα του στο τελευταίο φεστιβάλ Tribeca έγινε δεκτή με πολύ θετικές κριτικές, και παρότι έμοιαζε να έχει τα φόντα για μια έστω περιορισμένοι κινηματογραφική πορεία, οι παραγωγοί προτίμησαν τη σιγουριά του HBO με το κανάλι να δίνει στη δημοσιότητα το επίσημο trailer.

    Το σενάριο μας βάζει μέσα σε μία φυλακή υψίστης ασφαλείας από την οποία σε λίγο ολοκληρώνει τη ποινή του ο Louis (Jeffrey Wright), πρώην αρχηγός μιας εγκληματικής συμμορίας που έχει ειλικρινά μετανοιώσει για τις πράξεις του και θέλει να κάνει μια νέα αρχή. 

    Λίγες μέρες πριν την αποφυλάκισή του, ένας νέος κατάδικος έρχεται στη πτέρυγα του και του ζητάει βοήθεια, με την ιστορία του νέου να βγάζει από τον Louis ξεχασμένα ένστικτα.

    Το μεγάλο selling point του O.G. (που παρεμπιπτόντως αποτελεί σύντμηση του original gangster) είναι η αληθοφάνειά του ή έστω η προσπάθεια αυτής, με τη ταινία να έχει γυριστεί μέσα σε πραγματική φυλακή, με πολλούς από τους συμπρωταγωνιστές να είναι αληθινοί κρατούμενοι.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Stephen Belber (Management) και στη καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται η ντοκιμενταρίστρια Madeleine Sackler.

    Το O.G. θα προβληθεί στο HBO στις 23 Φεβρουαρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: O.G. trailer: Ο Jeffrey Wright είναι ένας μετανιωμένος γκάνγκστερ στη νέα ταινία του HBO Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top