F Holiday trailer: Πλούσιες αλλά άγριες διακοπές στην Αλικαρνασσό στο νέο ψυχολογικό θρίλερ από τη Δανία - FilmBoy Holiday trailer: Πλούσιες αλλά άγριες διακοπές στην Αλικαρνασσό στο νέο ψυχολογικό θρίλερ από τη Δανία - FilmBoy
  • Latest News

    Holiday trailer: Πλούσιες αλλά άγριες διακοπές στην Αλικαρνασσό στο νέο ψυχολογικό θρίλερ από τη Δανία


    Το πολύ ενδιαφέρον trailer της σκανδιναβικής ταινίας Holiday έδωσε στη δημοσιότητα η Breaking Glass Pictures που εξασφάλισε τα δικαιώματα διανομής της στην Αμερική.

    Πρωταγωνίστρια είναι η Sascha, μια νεαρή και όμορφη κοπέλα που προσκαλείται να περάσει τις διακοπές της στην Αλικαρνασσό, με τον πλούσιο έμπορο ναρκωτικών φίλο της. 

    Η ομορφιά του τοπίου και η χλιδή που της προσφέρονται όμως έρχονται πακέτο με τη σωματική και ψυχολογική βία που ακολουθεί η είσοδος σε μια τέτοια οικογένεια.

    Το Holiday είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Isabella Eklöf, σεναριογράφου του διαβόητου Border, με τη ταινία να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο τελευταίο φεστιβάλ του Sundance και από εκεί σε όλο το κόσμο, κερδίζοντας αρκετά βραβεία.

    Πρωταγωνιστεί η Victoria Carmen Sonne (I Blodet). 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Holiday trailer: Πλούσιες αλλά άγριες διακοπές στην Αλικαρνασσό στο νέο ψυχολογικό θρίλερ από τη Δανία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top