F Close trailer: Η Noomi Rapace σκληροτράχηλη σωματοφύλακας στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy Close trailer: Η Noomi Rapace σκληροτράχηλη σωματοφύλακας στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Close trailer: Η Noomi Rapace σκληροτράχηλη σωματοφύλακας στη νέα ταινία του Netflix


    Η διετία '17-'18 ήταν ιδιαιτέρως κρίσιμη για τη καριέρα της Noomi Rapace, η οποία στα χρόνια από την τεράστια επιτυχία της ως Lisbeth Salander που την έστειλε καρφί στο Hollywood, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί των περιστάσεων, κάνοντας κακές επιλογές αλλά έχοντας και πολλές ατυχίες. 

    Δυστυχώς, η Σουηδή ηθοποιός δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη φορά, με τα Unlocked, What Happened to Monday, Bright και το ακυκλοφόρητο ακόμα Stockholm, να κινούνται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. 
    Ως αποτέλεσμα, οι μεγάλοι ρόλοι αναμένεται να είναι όλο και πιο σπάνιοι για εκείνη, με ταινίες όπως το επερχόμενο Close να φαίνεται πως είναι το νέο της στάνταρ.

    Σε αυτό υποδύεται την Sam, μια σωματοφύλακα, εξειδικευμένη στην αντιτρομοκρατία, που αναλαμβάνει να προστατεύει την έφηβη και κακομαθημένη κληρονόμο ενός πολυεκατομμυριούχου. 

    Όταν η κοπέλα γίνεται στόχος απαγωγέων, η Sam δε πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να την πειράξει.

    Το Close είναι μια ταινία της Vicky Jewson (Born of War) σε παραγωγή της μικρής βρετανικής West End Films, που διόλου αναπάντεχα κατέληξε στο Netflix.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Sophie Nélisse (Mean Dreams), Indira Varma (Exodus) και Eoin Macken (Resident Evil: The Final Chapter).

    Το Close θα γίνει διαθέσιμο στο Netflix στις 18 Ιανουαρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Close trailer: Η Noomi Rapace σκληροτράχηλη σωματοφύλακας στη νέα ταινία του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top