F Arctic trailer: Ο Mads Mikkelsen σε μια παγωμένη περιπέτεια επιβίωσης - FilmBoy Arctic trailer: Ο Mads Mikkelsen σε μια παγωμένη περιπέτεια επιβίωσης - FilmBoy
  • Latest News

    Arctic trailer: Ο Mads Mikkelsen σε μια παγωμένη περιπέτεια επιβίωσης


    Από το YouTube στις Κάννες! 
    Η ιστορία του Joe Penna μοιάζει λίγο σαν μοντέρνο παραμύθι, με τον βραζιλιάνο μουσικό και κινηματογραφιστή να γίνεται διάσημος μέσω του YouTube, να περνάει σε μουσικά κλιπς και ταινίες μικρού μήκους, και μόλις στα 31 του να κάνει πρεμιέρα τη παρθενική του ταινία στις Κάννες και μάλιστα κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές. 
    Πολύ σύντομα θα μάθουμε και το γιατί..

    Ήρωας του Arctic είναι ο Overgård, ένας άνδρας που μετά από ένα αεροπορικό ατύχημα, βρίσκεται αποκλεισμένος στην αχανή και παγωμένη Αρκτική. 

    Αρχικά προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το κουφάρι του αεροπλάνου ως βάση ελπίζοντας πως κάποιος θα τον εντοπίσει, όμως γρήγορα αντιλαμβάνεται πως για να επιβιώσει θα πρέπει να ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι στους πάγους.

    Το Arctic, παρότι αγγλόφωνο, είναι Ισλανδική παραγωγή και πρωταγωνιστεί ο Mads Mikkelsen (Rogue One).

    Μετά την επιτυχημένη του προβολή στις Κάννες, η ταινία βρήκε διανομείς και μέσα στους πρώτους μήνες του έτους θα τη δούμε και στα μέρη μας. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Arctic trailer: Ο Mads Mikkelsen σε μια παγωμένη περιπέτεια επιβίωσης Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top