F American Gods trailer: Ξεκινάει η ταλαιπωρημένη 2η σεζόν της αξιόλογης σειράς φαντασίας - FilmBoy American Gods trailer: Ξεκινάει η ταλαιπωρημένη 2η σεζόν της αξιόλογης σειράς φαντασίας - FilmBoy
  • Latest News

    American Gods trailer: Ξεκινάει η ταλαιπωρημένη 2η σεζόν της αξιόλογης σειράς φαντασίας


    Η διασκευή ενός έργου του Neil Gaiman είναι ένας άθλος που λίγοι έχουν αποτολμήσει και ακόμα λιγότεροι ολοκληρώσει σωστά. 
    Ο Bryan Fuller ήταν από τους ελάχιστους που θα μπορούσαν να φέρουν εις πέρας το τηλεοπτικό American Gods και παρότι τα κατάφερε αξιοπρόσεκτα στο πρώτο του κύκλο, όπως αποδείχτηκε αυτό δεν έγινε αναίμακτα, με τη σειρά να βγαίνει ΠΟΛΥ εκτός budget.

    Παρότι όσον αφορά τις θεαματικότητες δεν αποτέλεσε κάποια τρομακτική επιτυχία, το κανάλι έδωσε το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο και τότε τα προβλήματα φαίνεται να γιγαντώθηκαν. 

    Στο χρόνο που τους δόθηκε, ο Fuller με τον συνεργάτη του Michael Green, μόλις που είχαν καταφέρει να γράψουν τα 6 από τα δέκα επεισόδια, με αποτέλεσμα να αποχωρούν από τη σειρά κοινή συναινέσει, με την Gillian Anderson να τους ακολουθεί. 

    Τους αντικατέστησε ο Jesse Alexander (Heroes) με τον ίδιο τον Gaiman να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο, όμως όταν τα γυρίσματα ξεκίνησαν, οι παραγωγοί ήταν εξαιρετικά δυσαρεστημένοι και από το σενάριο, με αποτέλεσμα πολλοί ηθοποιοί να αυτοσχεδιάζουν αντί να το ακολουθούν, και από το γεγονός πως ακόμα δεν είχαν γράψει το τελευταίο επεισόδιο και από τη σκηνοθεσία που ήταν πολύ πιο "γήινη" από εκείνη του Fuller
    Με τα γυρίσματα να πλησιάζουν στο τέλος τους, παρελθόν αποτέλεσε και ο Alexander, με τους παραγωγούς Chris Byrne και Lisa Kussner να παίρνουν τα ηνία, να μειώνουν τα επεισόδια από 10 σε 8 και να σκηνοθετούν ότι απέμεινε.

    Με μια τέτοια επεισοδιακή διαδικασία παραγωγής, η αλήθεια είναι πως δε μπορούμε να περιμένουμε και πολλά από τη δεύτερη σεζόν του American Gods που τελικά θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου. 

    Ωστόσο το πρώτο ολοκληρωμένο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν είναι κακό και μοιάζει τουλάχιστον να προσπαθεί να ακολουθήσει τα βήματα του Fuller
    Να δούμε...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: American Gods trailer: Ξεκινάει η ταλαιπωρημένη 2η σεζόν της αξιόλογης σειράς φαντασίας Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top