F St. Agatha trailer: Οι καλόγριες είναι το νέο trend στις ταινίες τρόμου - FilmBoy St. Agatha trailer: Οι καλόγριες είναι το νέο trend στις ταινίες τρόμου - FilmBoy
  • Latest News

    St. Agatha trailer: Οι καλόγριες είναι το νέο trend στις ταινίες τρόμου


    Ένας σκηνοθέτης που ακροβατεί μεταξύ trash και cult, ο Darren Lynn Bousman μας συστήθηκε μέσα από τα Saw παίρνοντας τη σκυτάλη από τον James Wan μετατρέποντας ένα εξαιρετικό πρώτο φιλμ σε ένα torture porn fest, ενώ και η συνέχεια της καριέρας του με τα Repo, Mother's Day μέχρι και το πρόσφατο Abattoir, δε μπόρεσε να βελτιώσει ιδιαίτερα τη φήμη του.

    Στη νέα του ταινία St. Agatha καταπιάνεται με το προσφάτως αναβιωμένο υποείδος του nunspoitation, έχοντας ως κεντρική ηρωίδα τη Μαρία, μια νεαρή κοπέλα από μια μικρή πόλη της Georgia της δεκαετίας του '50, που έγκυος και ντροπιασμένη ζητάει καταφύγιο σε μια μονή. 

    Το μέρος μοιάζει αρχικά ιδανικό για να ξαναβρεί την ηρεμία της και να γεννήσει το παιδί της, όμως δεν αργεί να μετατραπεί σε εφιάλτη όταν τα σκοτεινά μυστικά του να έρχονται στην επιφάνεια.

    Πρωταγωνιστεί η πρωτοεμφανιζόμενη Sabrina Kern, μαζί με τους Carolyn Hennesy (Click), Courtney Halverson (Unfriended), Trin Miller (Captain Fantastic) και Lindsay Seim (Insidious: Chapter 2).

    Η ταινία έχει ήδη προβληθεί σε genre fests όπως το Morbido και το Bucheon χωρίς όμως να έχει εντυπωσιάσει.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: St. Agatha trailer: Οι καλόγριες είναι το νέο trend στις ταινίες τρόμου Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top