F Sgt. Will Gardner trailer: Άλλη μία πατριωτική ταινία ...για καλό σκοπό - FilmBoy Sgt. Will Gardner trailer: Άλλη μία πατριωτική ταινία ...για καλό σκοπό - FilmBoy
  • Latest News

    Sgt. Will Gardner trailer: Άλλη μία πατριωτική ταινία ...για καλό σκοπό


    Άλλη μία PTSD δραματική ταινία από την Αμερική, άλλος ένας πρώην Αμερικανός στρατιώτης που επιστρέφει στη πόλη του και …δε ξέρει τι να κάνει.

    Το Sgt. Will Gardner του Max Martini είναι το πιο πρόσφατο συναισθηματικό δράμα για τους στρατιώτες που επιστρέφουν στο σπίτι από τον πόλεμο με σύνδρομο PTSD και αγωνίζονται να επανενταχθούν στην κοινωνία. 
    Ο ηθοποιός Max Martini γράφει, σκηνοθετεί, κάνει τη παραγωγή και πρωταγωνιστεί σε αυτή την ταινία ως Will Gardner, βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, ο οποίος ξεκινάει μια διαδρομή με τη μηχανή του για να επανενωθεί με τον άγνωστο ως τώρα γιο του.

    Μάλιστα, η εταιρεία παραγωγής του Martini, Mona Vista Productions, θα δωρίσει ένα μέρος των εσόδων της ταινίας σε τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις: την Traumatic Brain Injury (TBI), την PTSD και το Higher Ground, Warriors Heart and the Gary Sinise Foundation.

    Στη ταινία παίζουν ακόμη η Lily Rabe, ο Dermot Mulroney, η Elisabeth Röhm, ο Gary Sinise και ο Robert Patrick
    11 Ιανουαρίου 2019 στους Αμερικάνικους κινηματογράφους.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sgt. Will Gardner trailer: Άλλη μία πατριωτική ταινία ...για καλό σκοπό Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top