F Hotel Mumbai trailer: Η τρομοκρατική επίθεση στο Taj Mahal το 2008 στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy Hotel Mumbai trailer: Η τρομοκρατική επίθεση στο Taj Mahal το 2008 στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy
  • Latest News

    Hotel Mumbai trailer: Η τρομοκρατική επίθεση στο Taj Mahal το 2008 στη μεγάλη οθόνη!


    Μια πρώτη τρομακτική ματιά από το Hotel Mumbai, τη ταινία που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο και πήρε εξαιρετικές κριτικές, θα πάρουμε με το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε η Icon Film Distribution.

    Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της τρομοκρατικής επίθεσης του Taj Mahal Palace Hotel στη Βομβάη το 2008 και έχει επίκεντρο το προσωπικό του ξενοδοχείου που διακινδύνευσε τη ζωή του για να κρατήσει τους επισκέπτες ασφαλείς, αλλά και στους επισκέπτες που θα κάνουν αδιανόητες θυσίες για να σώσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους. 

    Ο Dev Patel πρωταγωνιστεί ως νεοπροσληφθείς σερβιτόρος, οι Armie Hammer και Nazanin Boniadi είναι ένα πλούσιο ζευγάρι και ο Jason Isaacs ένας Ρώσος επιχειρηματίας.

    Το Hotel Mumbai σκηνοθετεί ο Αυστραλός σκηνοθέτης Anthony Maras, ο οποίος κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο μετά από μερικές ταινίες μικρού μήκους στο παρελθόν.

    Η ταινία θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 29 Μαρτίου 2019.
    Δείτε το πολύ δυνατό trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hotel Mumbai trailer: Η τρομοκρατική επίθεση στο Taj Mahal το 2008 στη μεγάλη οθόνη! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top