F An Acceptable Loss trailer: Η Jamie Lee Curtis στο πολιτικό θρίλερ του Joe Chappelle - FilmBoy An Acceptable Loss trailer: Η Jamie Lee Curtis στο πολιτικό θρίλερ του Joe Chappelle - FilmBoy
  • Latest News

    An Acceptable Loss trailer: Η Jamie Lee Curtis στο πολιτικό θρίλερ του Joe Chappelle


    Ένας αναγνωρισμένος τηλεοπτικός σκηνοθέτης, ο Joe Chappelle των The Wire, CSI: Miami, Fringe, Chicago Fire αλλά και του Halloween: The Curse of Michael Myers, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη μεγάλη οθόνη με το πολιτικό θρίλερ An Acceptable Loss.

    Πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι η Elizabeth Lamm, μια σύμβουλος ασφαλείας της αμερικάνικης κυβέρνησης, η οποία μετά από μια αμφιλεγόμενη απόφαση των προϊσταμένων της που οδήγησε στο θάνατό πολλών αθώων, αποσύρεται. 

    Όμως το παρελθόν την πνίγει και εκφράζοντας την επιθυμία να ξεσκεπάσει το έγκλημα, οι πρώην εργοδότες της δε πρόκειται να της το επιτρέψουν.

    Πρωταγωνιστούν η Tika Sumpter, η Jamie Lee Curtis, ο Ben Tavassoli και άλλοι.

    Το An Acceptable Loss (πρώην The Pages) έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Chicago όπου κατέκτησε πολύ καλές κριτικές και την εμπιστοσύνη της IFC, η οποία ανέλαβε και τη διανομή του.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: An Acceptable Loss trailer: Η Jamie Lee Curtis στο πολιτικό θρίλερ του Joe Chappelle Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top