F All Is True trailer: Οι τελευταίες ημέρες του Σαίξπηρ από τον Kenneth Branagh - FilmBoy All Is True trailer: Οι τελευταίες ημέρες του Σαίξπηρ από τον Kenneth Branagh - FilmBoy
  • Latest News

    All Is True trailer: Οι τελευταίες ημέρες του Σαίξπηρ από τον Kenneth Branagh


    Με άκρα μυστικότητα ο Kenneth Branagh δούλευε τους τελευταίους μήνες στο νέο του project, για το οποίο η Sony Pictures Classics μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.
    Πρόκειται για την ανεξάρτητη ταινία All Is True, σε σκηνοθεσία Kenneth Branagh (ο οποίος τελειώνει τώρα το Artemis Fowl της Disney) και με πρωταγωνιστή τον ίδιο ως τον θρυλικό θεατρικό συγγραφέα William Shakespeare. 
    Η ταινία αφορά τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, μόλις έχει αποσυρθεί.

    Συγκεκριμένα:
    Βρισκόμαστε στο έτος 1613 και ο Σαίξπηρ (Kenneth Branagh) αναγνωρίζεται ως ο μεγαλύτερος συγγραφέας της εποχής. 
    Αλλά η καριέρα του πλήττεται όταν το φημισμένο Globe Theatre καίγεται και καταστρέφεται ολοσχερώς, αναγκάζοντας τον Σαίξπηρ να επιστρέψει στο Στράτφορντ, όπου πρέπει να αντιμετωπίσει ταραγμένο παρελθόν και μια παραμελημένη οικογένεια. 
    Στοιχειωμένος από το θάνατο του μοναδικού του γιου Hamnet, αγωνίζεται να διορθώσει τις σχέσεις του με τη γυναίκα και τις κόρες του. 
    Με τον τρόπο αυτό, αναγκάζεται να εξετάσει τις δικές του αποτυχίες ως σύζυγος και πατέρας. 
    Η πολύ προσωπική του αναζήτηση για την αλήθεια αποκαλύπτει μυστικά και θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια οικογένεια σε κρίση.

    Εκτός από τον Branagh, το cast περιλαμβάνει τη Judi Dench ως τη σύζυγό του Anne, τον Ian McKellen ως κόμη του Σαουθάμπτον, και τους Kathryn Wilder, Lolita Chakrabarti, Michael Rouse, Jack Colgrave Hirst και Matt Jessup

    Το All Is True θα βγει σε επιλεγμένες αίθουσες της Αμερικής στις 21 Δεκεμβρίου.
    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: All Is True trailer: Οι τελευταίες ημέρες του Σαίξπηρ από τον Kenneth Branagh Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top