F Icebox trailer: Η φωνή του Coco σε ένα συγκλονιστικό μεταναστευτικό δράμα - FilmBoy Icebox trailer: Η φωνή του Coco σε ένα συγκλονιστικό μεταναστευτικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    Icebox trailer: Η φωνή του Coco σε ένα συγκλονιστικό μεταναστευτικό δράμα


    Το μεταναστευτικό ζήτημα, λόγω της έξαρσής του τα τελευταία χρόνια σε Ευρώπη και Αμερική, έχει απασχολήσει πολλάκις τους κινηματογραφιστές σε σημείο που ως θεατές ίσως πιστεύουμε πως τα έχουμε δει όλα. 
    Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει, μιας και τα ανθρώπινα δράματα δεν τελειώνουν ποτέ, και το Icebox είναι έτοιμο να μας διηγηθεί ακόμα ένα τέτοιο.

    Ένα 12χρονο αγόρι από την Ονδούρα έχει μόλις μπει παράνομα στις ΗΠΑ, όπου έχει σκοπό να βρει το θείο του. 

    Για κακή του τύχη συλλαμβάνεται και τοποθετείται σε ένα κέντρο κράτησης ανηλίκων. 
    Τα γρανάζια της μεταναστευτικής γραφειοκρατίας του φέρονται ως εγκληματία και τον αναγκάζουν να μεγαλώσει πριν της ώρας του, και μέσα από τις προσπάθειές του να μην απελαθεί, μαθαίνουμε τους λόγους που τον έκαναν να φύγει.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μικρού μήκους φιλμ του Daniel Sawka, ο οποίος κρατάει τα ηνία και εδώ, κάνοντας το full-feature ντεμπούτο του. 

    Στη θέση του παραμένει και ο πρωταγωνιστής του φιλμ, ο μικρός Anthony Gonzalez, η φωνή του οποίου έγινε διάσημη από την ερμηνεία του στην πρόσφατη ταινία κινουμένων σχεδίων της Pixar, Coco.

    Το Icebox έκανε πρεμιέρα στο φετινό φεστιβάλ του Toronto όπου πήρε πολύ καλές κριτικές, με το HBO να αγοράζει τα δικαιώματά του και τη ταινία να βγαίνει στον αέρα στις 7 Δεκεμβρίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Icebox trailer: Η φωνή του Coco σε ένα συγκλονιστικό μεταναστευτικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top