F Tidelands trailer: Η πρώτη original σειρά του Netflix στην Αυστραλία έχει ...γοργόνες - FilmBoy Tidelands trailer: Η πρώτη original σειρά του Netflix στην Αυστραλία έχει ...γοργόνες - FilmBoy
  • Latest News

    Tidelands trailer: Η πρώτη original σειρά του Netflix στην Αυστραλία έχει ...γοργόνες


    Το Netflix ετοίμασε την πρώτη του Αυστραλιανή σειρά του, το Tidelands, ένα δράμα φαντασίας με κάποια dark στοιχεία με την εμφάνιση μιας γοργόνας – αν και δεν θα ακούσετε αυτή τη λέξη στο trailer που κυκλοφόρησε.

    Στο πρώτο ρόλο θα δούμε την Elsa Pataky που υποδύεται μία από τις "Tidelanders", πλάσματα που είναι μισά-Γοργόνες και μισά-άνθρωποι.
    Η σειρά ακολουθεί την Cal McTeer (Charlotte Best), η οποία πρέπει να αποκαλύψει τα μυστικά ενός μικρού ψαροχωρίου στο Orphelin Bay, ενώ ερευνά και τις περίεργες "Tidelanders".

    Ωστόσο, στο trailer της 1ης σεζόν υπάρχουν και αλλόκοτα παιδιά, καταδιώξεις με αυτοκίνητα και μια γυναίκα που μπορεί να ελέγξει το νερό. 
    Είναι όλα πολύ συγκεχυμένα, αλλά είναι φανερό ότι πρόκειται για μια προσεγμένη παραγωγή που μοιάζει με μια σκοτεινότερη εκδοχή της επίσης Αυστραλιανής σειράς φαντασίας H2O: Just Add Water.

    Το Tidelands θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Δεκεμβρίου.
    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tidelands trailer: Η πρώτη original σειρά του Netflix στην Αυστραλία έχει ...γοργόνες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top