F The Long Dumb Road trailer: Ένα διαφορετικό road movie με τον Έλληνα Jason Mantzoukas - FilmBoy The Long Dumb Road trailer: Ένα διαφορετικό road movie με τον Έλληνα Jason Mantzoukas - FilmBoy
  • Latest News

    The Long Dumb Road trailer: Ένα διαφορετικό road movie με τον Έλληνα Jason Mantzoukas


    Όταν μιλάμε για ανεξάρτητα road movies, ξέρουμε περίπου τι θα δούμε.
    Δύο (συνήθως χαρακτήρες που παίρνουν τους δρόμους για να μάθουν τα μαθήματα ζωής που θα τους καθορίσουν και θα τους επαναφέρουν στο σωστό δρόμο. 
    Στη περίπτωση του The Long Dumb Road οι πρωταγωνιστές είναι …ένας ελληνικής καταγωγής και ένας από τη Γουατεμάλα!

    Το The Long Dumb Road λέει την ιστορία δύο πολύ διαφορετικών ανδρών (Tony Revolori και Jason Mantzoukas), που εντελώς τυχαία διασταυρώνουν τις τύχες τους και ξεκινούν ένα απρόβλεπτο ταξίδι στα νοτιοδυτικά της Αμερικής.
    Παραμένοντας κωμική αλλά και ειλικρινής, η ταινία διερευνά το πώς μας χωρίζουν οι διαφορές στη φυλή, στην ηλικία και στις εμπειρίες ζωής, και πώς μπορούν τελικά αυτά να μας ενώσουν.

    Τη ταινία σκηνοθετεί η Hannah Fidell, ενώ το cast περιλαμβάνει και την Taissa Farmiga, τη Casey Wilson, τον Ron Livingston και τη Grace Gummer.
    Κυκλοφορεί στις αμερικάνικες αίθουσες από 9 Νοεμβρίου.
    Το trailer που κυκλοφόρησε το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον, αν και θα μπορούσε να δείξει λιγότερα.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Long Dumb Road trailer: Ένα διαφορετικό road movie με τον Έλληνα Jason Mantzoukas Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top