F Stan & Ollie trailer: Η αληθινή ιστορία του απόλυτου κωμικού διδύμου ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy Stan & Ollie trailer: Η αληθινή ιστορία του απόλυτου κωμικού διδύμου ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy
  • Latest News

    Stan & Ollie trailer: Η αληθινή ιστορία του απόλυτου κωμικού διδύμου ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη!


    Είμαι σε μια ηλικία που έστω και οριακά πρόλαβα την εποχή που η ΕΡΤ (προ ιδιωτικής τηλεόρασης φυσικά) έβαζε συχνά στο πρόγραμμά της ξεκαρδιστικά ταινιάκια του Χοντρού και του Λιγνού
    Οι μεταδόσεις λίγο αργότερα σταμάτησαν και δυστυχώς, το θρυλικό δίδυμο έμεινε στη μνήμη μου ως κάτι… παιδικό, και ομολογώ ότι τα τελευταία 25-30 χρόνια δεν έχει τύχει να ξαναπεράσουν από την οθόνη της τηλεόρασής μου.

    Η ανακοίνωση της έναρξης παραγωγής μιας βιογραφικής ταινίας για τους Laurel and Hardy, όπως ήταν το “επίσημο” καλλιτεχνικό όνομά τους, χτύπησε το καμπανάκι νοσταλγίας, και η πρεμιέρα του trailer με ξανάκανε έστω και για λίγα δευτερόλεπτα εκείνο το 5χρονο που ξεκαρδιζόταν παρακολουθώντας τα καμώματά τους.

    Το σενάριο του Stan & Ollie έγραψε ο Jeff Pope (Philomena) με τον Jon S. Baird (Filth) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.
    Η ταινία καταπιάνεται με τη περίοδο της καριέρας τους από τα πρώτα πτωτικά σημάδια, τους καυγάδες, τη διάλυση μέχρι και τη θριαμβευτική αποχαιρετιστήρια τουρ.

    Το δίδυμο υποδύονται οι John C. Reilly (Kong: Skull Island) και Steve Coogan (Ideal Home), και πραγματικά δε νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει καλύτερη επιλογή αφού πέραν της φυσιογνωμικής ομοιότητας, οι δύο ηθοποιοί ξεχειλίζουν ταλέντο, ώστε να υποδυθούν τους θρυλικούς κωμικούς.

    Το Stan & Ollie θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του χρόνου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Stan & Ollie trailer: Η αληθινή ιστορία του απόλυτου κωμικού διδύμου ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top