F Destroyer trailer: Η Nicole Kidman στο ρόλο της καριέρας της! - FilmBoy Destroyer trailer: Η Nicole Kidman στο ρόλο της καριέρας της! - FilmBoy
  • Latest News

    Destroyer trailer: Η Nicole Kidman στο ρόλο της καριέρας της!


    Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του υπόλοιπου της χρονιάς επιτέλους αποκαλύφτηκε, με το πρώτο trailer του Destroyer της Karyn Kusama να βγαίνει επιτέλους στον αέρα ώστε να πάρουμε μια πρώτη γεύση για το πολυσυζητημένο ρόλο της Nicole Kidman.

    Στη δραματική αστυνομική περιπέτεια, η γνωστή ηθοποιός υποδύεται την ντετέκτιβ της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Erin Bell, η οποία ως νεαρή αστυνομικός είχε τοποθετηθεί ως μυστική σε μία συμμορία, με τραγικά αποτελέσματα. 
    Πολλά χρόνια αργότερα, ο αρχηγός της συμμορίας επανεμφανίζεται με την Erin να πρέπει να ξαναβουτήξει στα βαθιά και να βρει ένα-ένα τα εναπομείναντα μέλη ώστε να κλείσει μια και καλή την υπόθεση και μαζί να θάψει και τους δαίμονες που την στιγμάτισαν.

    Το Destroyer έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Telluride και παρότι η ίδια οι ταινία δε πήρε τις εξαιρετικές κριτικές, η ερμηνεία της Kidman χαρακτηρίστηκε ως μία από τις καλύτερες της καριέρας της, με την ίδια την ηθοποιό να το επιβεβαιώνει, ότι είναι ο καλύτερός της ρόλος.

    Το σενάριο έχουν γράψει οι Matt Manfredi και Phil Hay, που συνεργάστηκαν με την Kusama και στο Invitation, τη ταινία που πριν τρία χρόνια ξαναέφερε τη σκηνοθέτιδα στο προσκήνιο.
    Συμπρωταγωνιστεί ο Sebastian Stan (I, Tonya), Toby Kebbell (The Hurricane Heist) και Tatiana Maslany (Stronger).

    Το Destroyer θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική ανήμερα τα Χριστούγεννα και περίπου ένα μήνα αργότερα θα το δούμε και στα μέρη μας.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Destroyer trailer: Η Nicole Kidman στο ρόλο της καριέρας της! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top