F Chllling Adventures of Sabrina trailer: Η νεανική fantasy horror σειρά του Netflix αποκαλύπτεται - FilmBoy Chllling Adventures of Sabrina trailer: Η νεανική fantasy horror σειρά του Netflix αποκαλύπτεται - FilmBoy
  • Latest News

    Chllling Adventures of Sabrina trailer: Η νεανική fantasy horror σειρά του Netflix αποκαλύπτεται


    Ευρισκόμενο στη must watch λίστα μου στο Traktv (πολύ βολικό) εδώ και κανά δυο βδομάδες, το Chllling Adventures of Sabrina αποκαλύπτεται σήμερα με το επίσημο trailer.
    Πρόκειται για μια προσαρμογή του comic Sabrina The Teenage Witch από τον Roberto Aguirre-Sacasa, σεναριογράφο και παραγωγό του Riverdale και του Glee, για λογαριασμό βέβαια του Netflix.

    Η σειρά των 10 επεισοδίων έχει πρωταγωνίστρια τη Kiernan Shipka (του The Blackcoat’s Daughter ή αλλιώς February) στο ρόλο της Sabrina, και μας λέει τη προέλευση και τις περιπέτειες της έφηβης Μάγισσας, η οποία παλεύει να συμβιβάσει τη διπλή φύση της – μισή μάγισσα μισή θνητή – ενώ στέκεται ενάντια στις κακές δυνάμεις που απειλούν εκείνη, την οικογένειά της και τον κόσμο των ανθρώπων.

    Μια μίξη φαντασίας, τρόμου, αποκρυφισμού και μαγείας, σε μια σκοτεινή εποχή αλλά με πολύ pop κοριτσίστικη διάθεση, που προδιαθέτει μια πιο light νεανική σειρά.
    Ειδικά στο trailer φαίνονται όλα φωτεινά και χαρούμενα…

    Το Chllling Adventures of Sabrina είναι μια πρωτότυπη σειρά του Netflix που θα ξεκινήσει στις 26 Οκτωβρίου με τα 10 επεισόδια της 1ης σεζόν.
    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Chllling Adventures of Sabrina trailer: Η νεανική fantasy horror σειρά του Netflix αποκαλύπτεται Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top