F Σ`Αυτή τη Χώρα Κανείς δεν Ήξερε να Κλαίει trailer: Η νέα ταινία του Γιώργου Πανουσόπουλου! - FilmBoy Σ`Αυτή τη Χώρα Κανείς δεν Ήξερε να Κλαίει trailer: Η νέα ταινία του Γιώργου Πανουσόπουλου! - FilmBoy
  • Latest News

    Σ`Αυτή τη Χώρα Κανείς δεν Ήξερε να Κλαίει trailer: Η νέα ταινία του Γιώργου Πανουσόπουλου!


    Δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά τη Τεστοστερόνη, ο Γιώργος Πανουσόπουλος επιστρέφει με τη νέα του ταινία “Σ` Αυτή τη Χώρα Κανείς δεν Ήξερε να Κλαίει”.
    Μόλις λίγες εβδομάδες πριν τη πρεμιέρα της, η Feelgood Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer.

    Σύμφωνα με τη σύνοψη, σε ένα κάπου στο Αιγαίο, δύο ανυποψίαστοι ξενομερίτες, ένας Γάλλος ευρωβουλευτής και μία νεαρή οικονομολόγος, φτάνουν με καΐκι στο ειδυλλιακό αχαρτογράφητο νησάκι του Αιγαίου, Αρμενάκι και έρχονται σε επαφή με τον αλλόκοτο τρόπο ζωής και τις ανατρεπτικές ηθικές αξίες των κατοίκων του. 
    Τα λεφτά είναι ντεμοντέ και όχι μόνο… no banks, nο streets, no cars, no rooms to let. 
    Εκεί θα γνωριστούν με τον αλλοπρόσαλλο δάσκαλο και την πληθωρική  χήρα του νησιού, θα παραδοθούν στη δίνη του έρωτα και στον σαγηνευτικό αυτόν τόπο, που μπορεί να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων για πάντα.

    Πρωταγωνιστούν οι Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Φωτεινή Τσακίρη, Serge Requet Barville, Γιάννης Χατζηγιάννης, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Σταύρος Μερμίγκης και Θάνος Πρίτσας.

    Το Σ` Αυτή τη Χώρα Κανείς δεν Ήξερε να Κλαίει θα δούμε στις 20 Σεπτεμβρίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.











    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σ`Αυτή τη Χώρα Κανείς δεν Ήξερε να Κλαίει trailer: Η νέα ταινία του Γιώργου Πανουσόπουλου! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top