F Museo trailer: Ο Gael García Bernal κλέβει τεχνουργήματα στη ταινία που εντυπωσίασε το Βερολίνο - FilmBoy Museo trailer: Ο Gael García Bernal κλέβει τεχνουργήματα στη ταινία που εντυπωσίασε το Βερολίνο - FilmBoy
  • Latest News

    Museo trailer: Ο Gael García Bernal κλέβει τεχνουργήματα στη ταινία που εντυπωσίασε το Βερολίνο


    Ενώ περιμένουμε αν και πότε τελικά θα τον δούμε ως φουτουριστικό Ζορρό, ο Gael García Bernal πρωταγωνίστησε στο Museo, μια αληθινή συναρπαστική όσο και θεότρελη ιστορία, που κέρδισε το βραβείο καλύτερου σεναρίου στο φεστιβάλ Βερολίνου και ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες του κόσμου.

    Η ταινία του Alonso Ruizpalacios (Güeros) διηγείται την ιστορία δύο φίλων, του Juan και του Benjamin που στα 30φεύγα τους ακόμα προσπαθούν να τελειώσουν τη κτηνιατρική σχολή και μένουν στα σπίτια των γονιών τους σε μια ακριβή γειτονιά του Mexico City. 
    Θέλοντας να κάνουν κάτι για να πιάσουν τη καλή, αποφασίζουν να κλέψουν αμύθητης καλλιτεχνικής αλλά και ιστορικής αξίας τεχνουργήματα από το Μουσείο Ανθρωπολογίας! 
    Παρότι τα καταφέρνουν, τα προβλήματά τους μόλις άρχισαν μιας και ενώ του κυνηγάει όλη η χώρα, θα πρέπει να βρουν τρόπο να τα πουλήσουν.

    Η ιστορία του Museo είναι απίστευτη κι όμως αληθινή, με τη ταινία να γυρίζεται σε περιοχές του Μεξικού που δεν έχουν ξανακαταγραφεί ποτέ στη κάμερα, με το βραβευμένο σενάριο να αναπτύσσει με σαρδόνιο τρόπο το ρητό, δεν ξέρεις τι πραγματικά έχεις μέχρι να το χάσεις.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Leonardo Ortizgris, Alfredo Castro (Neruda) και Simon Russell Beale (The Death of Stalin).
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Museo trailer: Ο Gael García Bernal κλέβει τεχνουργήματα στη ταινία που εντυπωσίασε το Βερολίνο Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top