F Ο Λούης και οι Εξωγήινοι - Luis & the Aliens (2018) - FilmBoy Ο Λούης και οι Εξωγήινοι - Luis & the Aliens (2018) - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Λούης και οι Εξωγήινοι - Luis & the Aliens (2018)


    Τι θα έκανες αν ξαφνικά ερχόσουν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν, ή μάλλον τρεις εξωγήινους; 
    Σε αυτή την ξεκαρδιστική ιστορία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, ένα μικρό αγόρι θα προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματά του με τη βοήθεια των τριών θεότρελων νέων φίλων του… που τυχαίνει να μην είναι από το δικό μας πλανήτη! 
    Γέλιο, περιπέτεια και συγκίνηση σε μια ιστορία για το μεγαλύτερο μάθημα για όλους: «οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις».

    Όταν ο μπαμπάς σου είναι φανατικός της άποψης ότι υπάρχουν εξωγήινοι, η ζωή δεν είναι εύκολη - ούτε και πολύ φυσιολογική! 
    Παρά την αγάπη του για εκείνον, ο 12χρονος Λούης δεν πιστεύει τους ισχυρισμούς του πατέρα του, οπότε η έκπληξή του είναι τεράστια όταν τρεις ατζαμήδες μικροί εξωγήινοι -ο Μογκ, ο Ναγκ και ο Γουάμπο- προσγειώνονται ξαφνικά μπροστά του.

    Ενθουσιασμένος με την αναπάντεχη αυτή συνάντηση, ο Λούης θέλει να μοιραστεί με τον πατέρα του το φανταστικό αυτό νέο, αλλά συνειδητοποιεί ότι εκείνος θέλει να «παγώσει» και να μελετήσει τους καινούργιους του φίλους.

    Στο μεταξύ, ο Λούης και οι τρεις εκκεντρικοί του φίλοι θα ζήσουν μια ξεκαρδιστική, ανατρεπτική περιπέτεια στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν οι εξωγήινοι σπίτι τους. 
    Μήπως ο Λούης θα έπρεπε να φύγει μαζί τους για να ξεφύγει από τα γήινά του προβλήματα; 
    Ή μήπως μερικές φορές πρέπει να φτάσεις μέχρι τα άστρα για να βρεις το πού ανήκεις πραγματικά;



    Οι τρεις σκηνοθέτες, Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein, Sean McCormack, λένε για τη ταινία:

    «Τα τελευταία χρόνια πολλές ιδέες και χαρακτήρες γεννήθηκαν στο μυαλό μας κι έτσι μειώσαμε την δουλειά μας στο χώρο της διαφήμισης για να επικεντρωθούμε στο πραγματικό μας ενδιαφέρον: να πούμε τις δικές μας ιστορίες.
    Η ιδέα για το “Ο Λούης και οι Εξωγήινοι” γεννήθηκε το 2010 και για τα επόμενα δύο χρόνια δουλέψαμε το σενάριο, θέλοντας να δημιουργήσουμε αστείους χαρακτήρες, σασπένς και μία συγκινητική ιστορία ανάμεσα στον Λούης και τον πατέρα του. 

    Πάνω από όλα φροντίσαμε και αναδείξαμε τα κωμικά στοιχεία, ειδικά ό,τι έχει να κάνει με παρεξηγήσεις σχετικά με την ταυτότητα των χαρακτήρων. 
    Ως δίδυμοι όλη μας την ζωή ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοια μπερδέματα και σίγουρα το έχουμε διασκεδάσει κι εμείς πολύ!

    Η δουλειά για την ταινία πήρε πολλά χρόνια, αλλά χάρη στην έμπειρη, αφοσιωμένη και ικανή μας ομάδα, και το δικό μας καθαρό όραμα για την ταινία, καταφέραμε να μείνουμε στον αρχικό μας στόχο: να κάνουμε μια ταινία που θα θέλαμε να δούμε κι εμείς οι ίδιοι ως θεατές. 
    Έχουμε επενδύσει πολύ χρόνο κι ενέργεια στο πρότζεκτ, το οποίο επιτέλους θα βγει στον κόσμο και, ελπίζουμε, θα φτάσει σε ένα ευρύ κοινό.»

    Στους κινηματογράφους από 13 Σεπτεμβρίου.

    ΔΤ από Rosebud και Seven Films.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Λούης και οι Εξωγήινοι - Luis & the Aliens (2018) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top