F Escape at Dannemora trailer: Ένα ερωτικό τρίγωνο και μια μεγάλη απόδραση στη νέα all-star σειρά του Showtime - FilmBoy Escape at Dannemora trailer: Ένα ερωτικό τρίγωνο και μια μεγάλη απόδραση στη νέα all-star σειρά του Showtime - FilmBoy
  • Latest News

    Escape at Dannemora trailer: Ένα ερωτικό τρίγωνο και μια μεγάλη απόδραση στη νέα all-star σειρά του Showtime


    Μπορεί το Ray Donovan να μην έφτασε τα επίπεδα δημοφιλίας του Dexter, όπως ήλπιζαν στο Showtime, όμως είναι σίγουρα μια απόλυτα επιτυχημένη σειρά και οι ιθύνοντες του καναλιού δε θα μπορούσαν να πουν όχι σε μια νέα παραγωγή από τους σεναριογράφους του, Michael Tolkin και Brett Johnson.

    Η σειρά βασίζεται στη πραγματική απόδραση του 2015 που τότε έγινε πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων της Αμερικής και όχι μόνο, φέρνοντας στην επιφάνεια τα τυφλά σημεία του συστήματος ακόμα και σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.
    Στις 6 Ιουνίου του 2015 λοιπόν, οι Richard Matt και David Sweat, δύο κρατούμενοι του Clinton Correctional Facility στη Νέα Υόρκη, και οι δύο καταδικασμένοι για δολοφονίες, κατάφεραν να αποδράσουν με τη βοήθεια της Tilly Mitchell, μιας πολιτικής υπαλλήλου της φυλακής, με την οποία ανέπτυξαν και οι δύο ερωτικές σχέσεις!

    Τη σκηνοθεσία και των 8 επεισοδίων της σειράς ανέλαβε ο Ben Stiller (The Secret Life of Walter Mitty) με πρωταγωνιστές τους Benicio Del Toro, Patricia Arquette και Paul Dano!
    Το Escape at Dannemora θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Escape at Dannemora trailer: Ένα ερωτικό τρίγωνο και μια μεγάλη απόδραση στη νέα all-star σειρά του Showtime Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top