F Colette trailer: Η Keira Knightley ξεκινά λογοτεχνική και σεξουαλική επανάσταση! - FilmBoy Colette trailer: Η Keira Knightley ξεκινά λογοτεχνική και σεξουαλική επανάσταση! - FilmBoy
  • Latest News

    Colette trailer: Η Keira Knightley ξεκινά λογοτεχνική και σεξουαλική επανάσταση!


    Η Keira Knightley φλερτάρει με άλλη μία υποψηφιότητα για Όσκαρ στη νέο βιογραφικό δράμα εποχής Colette, από τον σκηνοθέτη του Still Alice, Wash Westmoreland.
    Η ταινία λέει την αληθινή ιστορία της Γαλλίδας συγγραφέως Gabrielle Sidonie Colette, κορυφαία λογοτεχνική φιγούρα και πρώιμη σεξουαλική επαναστάτρια.

    Το Colette κέρδισε βραβεία όταν έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance νωρίτερα φέτος και ώθησε την Knightley στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα Oscar. 
    Και μπορείτε εύκολα να καταλάβετε γιατί.
    Η Knightley ως Gabrielle Sidonie Colette μεταμορφώνεται από ένα αφελές κορίτσι σε μία από τις πιο διάσημες συγγραφείς της Γαλλίας και μια εξέχουσα φιγούρα LGBT. 
    Η απόλυτη συνταγή για μια δυνατή ερμηνεία.

    Ο Dominic West υποδύεται τον Willy, έναν επιτυχημένο συγγραφέα και σύζυγο της Colette, ο οποίος τη προσλαμβάνει ως τη νεα ghostwriter του. 
    Η επίσημη σύνοψη λέει:

    Αφού παντρεύτηκε έναν επιτυχημένο συγγραφέα γνωστό κοινώς ως «Willy», η Sidonie-Gabrielle Colette μετακομίζει από το πατρικό της σπίτι στην αγροτική Γαλλία, στο πνευματικό και καλλιτεχνικό μεγαλείο του Παρισιού. 
    Λίγο μετά, ο Willy πείθει τη Colette να γράφει κρυφά γι’αυτόν.
    Γράφει ένα ημι-αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα για ένα πνευματώδες και ντροπαλό κορίτσι της χώρας που ονομάζεται Claudine, δημιουργώντας ένα μπεστ σέλερ και προκαλώντας μια πολιτισμική αίσθηση. 
    Μετά την επιτυχία τους, οι Colette και Willy γίνονται το θέμα συζήτησης στο Παρίσι και οι σεξουαλικές τους περιπέτειες με άλλες γυναίκες εμπνέουν επιπλέον μυθιστορήματα της Claudine. 
    Ο αγώνας της Colette για τη δημιουργική ιδιοκτησία και τους ρόλους των δύο φύλων την οδηγεί στην υπερπήδηση των κοινωνικών περιορισμών, στην επανάσταση της λογοτεχνίας, της μόδας και της σεξουαλικής έκφρασης.

    Το Colette διανύει τη πρώτη του εβδομάδα στις αμερικάνικες αίθουσες (21 Σεπτεμβρίου) αλλά στην Ελλάδα θα το δούμε τον Οκτώβριο.
    Δείτε το νέο trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Colette trailer: Η Keira Knightley ξεκινά λογοτεχνική και σεξουαλική επανάσταση! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top